Melyik fiú nevet válasszuk? Szavazatok?
Nagy Erik Dominik,
Nagy Kolin Alexander,
Nagy Dominik Alexander,...????
Nekem elsőre a Kolin Alexander tettszett, de ha nem tudnám, hogy fiúnévről szavazunk, nem tudnám, hogy a Kolin fiúnév. Még nem hallottam, de szép.
A Dominik nekem sosem tetszett, és már ez is tucatnévvé kezd válni.
Nekem is nagyon tetszik a Dominik, de igaz ami igaz most nagyon felkapott név. A Kolin-t még én sem hallottam, de nagyon tetszik így én ezt adnám, mert ritka is meg jól is hangzik!
Majd írd meg végülis melyik mellett döntöttetek!
A Kolin a Colin magyarosítása? Szerintem szörnyű, amikor egy angol, amerikai, stb nevet magyarosítanak.
Alexander sem tetszik.
Erik és a Dominik szép nevek, de együtt nem tetszik a hangzásuk.
Bocs!
köszi a sok szavazatot.
Rengeteget járunk külföldre és emiatt is keresünk olyan nevet ami itthon is jó, de kint is könnyen ki tudják mondani... hát még gondolkozunk, de olyan jó hogy így sokan jeleztek vissza hogy nektek mi tetszik... :)
A Kolin nekem gáz, mindenki flancolónak gondol majd, meg nem tudják, fiú-e, vagy lány. Az Erik jó lenne, de nem ilyen rövid vezetéknévhez. A Dominik nagyon felkapott most, tucatnév lett.
Én is bocs, mint már mások is előttem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!