Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erhes vagyok 2 honapos es egy...

Erhes vagyok 2 honapos es egy hetes a parom azt almota hogy ikrek szuletek ket lany az mit jelent?

Figyelt kérdés
Azt hallotam ohgy ha lanyrol almodsz hogy lanyod szuletik az oraszat jelent ez igaz?
2013. jún. 21. 13:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de idegesen miért nem lehet helyesen írni?
2013. jún. 21. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:
majd írj később, hogy mi lett! :)
2013. jún. 21. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:

most komolyan, 2013-ban még van valaki, aki hisz az ilyen butaságoknak? hozzáteszem, nem az ezoterikus dolgok ellen beszélek, de mi az alapja annak, ha két kislánnyal álmodsz, baj lesz?:D

nekem két kislányom lesz, egyszerre, a valóságban, most akkor ez is rossz?:D

2013. jún. 21. 18:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Én sem értem hogy idegesen miért nem tudsz helyesen írni! Főleg meg, hogy miért vagy ideges? Mert a párod álmodott valamit? Te melyik században élsz? Hány éves vagy?
2013. jún. 22. 08:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Hülyeség... Én vagy 6-szolr álmodtam a 12. hétig kisfiúval, és azt mondták, hogy kislányom lesz.:)
2013. jún. 22. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!