Erhes vagyok 2 honapos es egy hetes a parom azt almota hogy ikrek szuletek ket lany az mit jelent?
Figyelt kérdés
Azt hallotam ohgy ha lanyrol almodsz hogy lanyod szuletik az oraszat jelent ez igaz?2013. jún. 21. 13:54
11/15 anonim válasza:
Bocs, de idegesen miért nem lehet helyesen írni?
12/15 anonim válasza:
majd írj később, hogy mi lett! :)
13/15 anonim válasza:
most komolyan, 2013-ban még van valaki, aki hisz az ilyen butaságoknak? hozzáteszem, nem az ezoterikus dolgok ellen beszélek, de mi az alapja annak, ha két kislánnyal álmodsz, baj lesz?:D
nekem két kislányom lesz, egyszerre, a valóságban, most akkor ez is rossz?:D
14/15 anonim válasza:
Én sem értem hogy idegesen miért nem tudsz helyesen írni! Főleg meg, hogy miért vagy ideges? Mert a párod álmodott valamit? Te melyik században élsz? Hány éves vagy?
15/15 anonim válasza:
Hülyeség... Én vagy 6-szolr álmodtam a 12. hétig kisfiúval, és azt mondták, hogy kislányom lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!