Ihatok aloe vera gélt (forever) a terhesség alatt? Valaki ivott? Vagy azért kérdezzem meg az orvosom?
Figyelt kérdés
2009. okt. 12. 16:38
11/14 anonim válasza:
Utolsó válaszküldőnek üzenem,a propoliszos krém neve Aloe propolis creme.
12/14 anonim válasza:
Már megint idekeveredett valami lepontozgatós csaj! Vajon lepontozás mellett legalább írt is valami hasznosat, vagy csak ennyire tellett neki?
13/14 anonim válasza:
Szerintem egy versenynek tartja, hogy kinek magasabb a pontszama:P
Mindenkit lepontoz, hogy O nyerjen....csak sajna nem fogja fel, hogy ez nem errol szol.
Bar engem nem idegesit fel, csak nem ertem mi ertelme.
Koszi a hivatalos nevet!!
Az a hely ahol eddig vettem az Aloe-t megszunt (pont a volt munkahelyem volt), igy nem tudom, hol tudom majd beszerezni.
14/14 anonim válasza:
Én nem versenyzem,segíteni szerettem volna,mivel én is használom.Elnézést,ha úgy írtam volna,nem állt szándékomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!