Normális az ilyen folyás?
Fehéresnek indul, de azt nem mindig látom. Mikor wc-re megyek, akkor veszem észre h sárga a fehér alsóneműm. Lehet h a vizelettel együtt keveredik és azért ilyen? Ez normális? Ha gyulladás lenne azt vizeletből a védőnő látná? Vagy azt hogyan vesszük/veszik észre?
32 h km
Nekem bő, kefir szagú és állagú folyásom van, amitől nekem is sárga foltos az alsóneműm. Nem keveredik vizelettel, ilyen és kész. A doki vett kenetet, nem mutattak ki semmit, egy hétre rá szóltam, hogy ez a helyzet, mire kérdezte, ez azóta van csak? Mire mondtam, hogy kenetvételkor és előtte is volt. Rendelési idő végén jártunk, éreztem, hogy nem találja a nyomdafestéket tűrő szavakat... Aztán egy-két mély levegő után azt mondta, ha nem találtak semmit, akkor nincs semmi. Használjak tisztasági betétet, és figyeljek nagyon a higiéniára, és csak akkor kezdjek aggódni, ha csíp, viszket, vagy szülés után sem javul a helyzet.
36 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!