Folyás a nadrág miatt. Lehetséges?
Szerintem inkább amiatt, hogy többet mozogsz, mozgalmasabb a napod, mint mikor otthon vagy. Legalábbis én is azt tapasztaltam mikor babát vártam, hogy mikor dolgozom, akkor bővebb a folyásom. Ráadásul én néha még barnáztam is, és az is szinte kizárólag akkor fordult elé, mikor dolgoztam...
De nyilván a műszálas ruha nem a legegészségesebb viselet, akár köze is lehet hozzá...
Szerintem mindenképpen kérdezz rá a dokinál, mert nekem is volt a terhesség alatt, és kiderült, hogy bakteriális fertőzés.
A nadrág miatt lehet, hogy nem tud szellőzni, és ez okozott valami gombásodást esetleg, de mivel nem közvetlenül azzal érintkezel, így csak ezt tudom elképzelni, hogy "bepállik" (hülye szóval).
Szerintem 3 tisztasági betétnyi folyás tutira nem normális, főleg, ha még sárgás is.
Mindenképp konzultálj orvossal!
Nem biztos hogy a folyásod bővebb!
Műszálas nadrágba jobban izzad az ember lánya :S
Nézesd meg, de szerintem csak izzadság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!