Bőrgombára mit használhatunk terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Van 1-2 kicsi piros foltom, korábbról tudom, hogy ez gomba lesz. Rég nem volt, de most (gondolom a nagy meleg miatt is) kijött. Korábban, ha ilyen panaszom volt, mycosid hintőport használtam, nagyon gyorsan hatott is, de arra azt írják, hogy csak óvatosan szabad várandósan használni. Ti mit használtatok, amikor így jártatok?2013. jún. 20. 10:14
1/4 anonim válasza:
Canesten-t lehet.
Kérdezz rá a patikában.
Ha hüvelygomba alakul ki (várandósan sokszor megesik, hiába vigyáz az ember lánya), akkor is alkalmazható a Cansten.
2/4 anonim válasza:
sajnos nekem is a napokban jött elő újra a hátamon 1-2 ilyen jellegű pötty, én is a melegre gyanakszom.
voltam bőrgyógyásznál, batrafen, nizoral vagy canesten kenőcsöt lehet rá használni, én nizorallal kenem magam, mert épp ez van itthon, szépen múlnak is a pöttyök.
34 hkm
3/4 anonim válasza:
Nekem a hasamon volt bőrgomba, állítólag a 4D-s ultrahangon kaptam el! Pimafucort krémet kaptam rá, pár nap alatt gyönyörűen elmulasztotta!
4/4 anonim válasza:
én meg a chinofungint szoktam bőrgombára használni. régi magyar spré! bár a terhességet nem tudom, bocs. utána kell nézni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!