Timikecica kérdése:
Lehet terhesség vagy valami más?
Figyelt kérdés
Egy héttel vagyok a nemvárt előtt más 1,5 napja folyamatosan pisilési ingerem van olyan mint ha nagyon pisilnem kéne de nem mert nem kell csak olyan érzésem van vagy 1-2 csepp de nagyon rossz érzés ez lehet terhesség van már egy fiam 2 éves de nála nem volt ez a tünet.ja felfázva nem hinném hogy fel lennék mert oda figyelek.2013. jún. 19. 18:57
1/2 anonim válasza:
Pedig a tuneted alapjan fel vagy fazva kedves kerdezo. Nem utal terhessegre, ha esetleg lesz mas tuneted is es/vagy elmarad a menstruaciod akkor csinalj egy tesztet, de szerintem nem vagy terhes. Sajnalom.
2/2 A kérdező kommentje:
Derék fájás is volt hányingerem is de azt nem vettem fel tünetnek mert már volt ilyen meg lehet a melegtől is de nem nagyon érzek olyat mint menszi előtt mellfájás vagy feszülés...
2013. jún. 20. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!