Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mai uh szerint kicsit sok a...

Mai uh szerint kicsit sok a magzatvizem ez mennyire gyakori? Lehet belőle baj?

Figyelt kérdés
28 hetes vagyok és kis cukor problémát állapítottak meg,folyamatosan járok ellenőrzésre de az értékeim szuperek!Mai Vérvételi eredményem is 4,8lett! De azt mondták kicsit sok a magzatvizem! A papíromon az áll hogy 75ml! Mennyi ilyenkor a víz mennyisége,ami normálisnak számí?
2013. jún. 19. 22:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Ma nekem is az került a papíromra, hogy a normálisnál több a magzatvizem, de azt mondták, ennyi belefér.

Én is cukros vagyok egyébként. Igaz, nekem már csak két hetem van hátra.

2013. jún. 20. 01:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem nem gond.

Én úgy tudom hogy a magzatvíz mennyisége a 28-32. hét között eléri a maximumot, de a magzatvíz mennyisége napról napra változhat, hiszen folyton cserélődik és sokmindentől függ a mennyisége. :)

2013. jún. 20. 06:41
 3/3 anonim ***** válasza:
múltkor nekem is azt írták rá, átlagnál több magzatvíz, ugyanakkor mindent rendeb találtak, szerintem ha nem szólnak, nincs semmi baj!:)
2013. jún. 20. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!