Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Missed ab után nem bírta ki a...

Missed ab után nem bírta ki a férjem, belémjött. Most mi lesz ha teherbeestem?

Figyelt kérdés
Május 2-án volt 7 hetesen egy missed ab-om,3 mensest kéne várnunk az újrapróbálkozásig.1-en már túl vagyok, de a férjem nem bírta visszatartani magát, és belém jött. Elvileg kb.34 napos a ciklusom, ma a 15. napon vok. Mi lesz ha mégis terhes leszek? Aggódom!
2013. jún. 19. 20:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk is ugyan ez mint utolsónál.Évek óta (5 éve) együtt vagyunk, azóta mi is megszakítással "védekezünk". Nem bántuk volna ha jön a baba, de nem jött.Nekünk bevált ez a módszer.Kinek ez kinek az.Ja, és felnőtt nő vagyok :) (csak mert vki nem hitte el hogy felnőtt nők védekeznek így )
2013. jún. 20. 10:39
 22/25 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nem értem, hogy ha elvileg Ti megbeszélitek, hogy megvárjátok a 3 hónapot, akkor arra a 3 hónapra miért nem lehet védőfelszerelést (értsd óvszert) használni? Nem bírta ki...Azért szerintem ehhez kellene a jóváhagyó beleegyezésed. És ha gond lesz, ha lesz mégegy vetélésed? Legalább a férjednek jó volt? Nagyobb az esélye amúgy, hogy nem lesz semmi gond, én nem amiatt aggódnék, hanem azért, hogy a férjed a saját kényelmét eléd helyezi.

Éles voltam, nem fog meglepni a lepontozás. De azért gondolkozz el ezen légyszi, és ne hagyd magad.

2013. jún. 20. 11:14
 23/25 anonim ***** válasza:

Előre is bocsánat, érdemben nem tudok hozzászólni, de ettől végem van: "belémjött". Értem én, de... atyaég...

?????

2013. jún. 20. 12:20
 24/25 A kérdező kommentje:

Lehet más szót is használni, kedves utolsó, de őszíntén, nem teljesn mindegy?

Amúgy csak az aktus legvégén szoktuk használni a gumit, de ez most így jött össze...

2013. jún. 20. 15:23
 25/25 anonim ***** válasza:
25%
De miért az aktusok végén?? Nem hallottál még elönedvröl?
2013. jún. 20. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!