Missed ab után nem bírta ki a férjem, belémjött. Most mi lesz ha teherbeestem?
Figyelt kérdés
Május 2-án volt 7 hetesen egy missed ab-om,3 mensest kéne várnunk az újrapróbálkozásig.1-en már túl vagyok, de a férjem nem bírta visszatartani magát, és belém jött. Elvileg kb.34 napos a ciklusom, ma a 15. napon vok. Mi lesz ha mégis terhes leszek? Aggódom!2013. jún. 19. 20:09
2/25 anonim válasza:
Én úgy lettem terhes missed ab után hogy még meg se jött a mensim... sajnos nem maradt meg a baba, de mivel te már túl vagy egy menzeszen ezért könnyen lehet, hogy nálatok minden rendben lesz! Egyébként mi védekeztünk! Tényleg nagyon furcsa, hogy ennyit nem bír ki a férjed, miután téged jól megműtöttek??
3/25 anonim válasza:
Én missed ab után 1 mensi után lettem terhes. Védekeztünk pedig gumival, mert nekünk is 3 hónapot javasoltak. De nem volt gond, egészséges kisfiú lett :D
4/25 A kérdező kommentje:
Mérges is voltam rá, de hát ez van...
2013. jún. 19. 20:25
5/25 anonim válasza:
2es vagyok ilyenkor még több esélye van a teherbe esésnek.. látod 2en írtunk és mind a ketten védekeztünk óvszerrel és mégis... :D De mondom mivel neked már megjött egyszer ezért nagyon jó esélyeid vannak, nekem az volt a baj, hogy a méhnyálkahártyám nem tudott regenerálódni, de ha legalább 1szer megjött volna akkor már biztosan megmarad...
6/25 anonim válasza:
Ne aggódj rajta, most már így alakult, nagyon sokaknak sikerült így a baba akinek összejött. Nem is biztos még, hogy összejött, ezen nem érdemes szerintem bosszankodni.
7/25 anonim válasza:
Gondolom, a műtét utána a hat hetet megvártátok, utána volt egy mensi.
Már jó idő eltelt a műtét óta, ha terhes is leszel, emiatt nem lesz semmi gond. Ne aggódj, előre meg pláne felesleges ennyire idegeskedni. :)
8/25 A kérdező kommentje:
Az első mensesig nem is voltunk együtt.
Köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 19. 20:44
9/25 anonim válasza:
sokaknak nem mondják már manapság ezt a 3 hónapot. Sokan hamarabb teherbe is esnek és nem lesz semmi baj belőle.
10/25 anonim válasza:
Komolyan van még olyan felnött nö,aki megszakítással védekezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!