Missed ab után nem bírta ki a férjem, belémjött. Most
mi lesz ha teherbeestem?
20:52-es: Olyan párnál, aki amúgy szeretne gyereket, csak ilyen körülmények miatt szükséges? Gondolkozni kellene, mielőtt írsz valamit.:)
2013. jún. 19. 21:34
Igen,gondolkodtam,söt,most mégegyszer,hogy felhívtad rá a figyelmem.... Most elvileg (hiába szeretnének gyermeket) 3 menstruáció ideéig nem szabadna teherbeesni,ergo védekezni kell. Azon csodálkozom,hogy védekezésül a megszakítás módszerét választották,ami ugyebár nem óv meg a terhességtöl,függetlenül attól,hogy "belemegy"a férje vagy nem. Legalábbis nekünk mêg általánosban így mondták a felvilágosításon. Ha rosszul gondolkodtam,akkor az a védönö hibája,ö mondta :D
2013. jún. 19. 22:03
12-es, igen ez igy van, de azért olyan pároknál ahol nem lenne nagy gond ha becsúszik (mivel igen van rá esély) ott igenis alkalmazzák és nem is olyan nagy felelötlenség ilyen ehlyzetben mivel örülnének ha jön és természetesen megtartanák. Barátnőmék is igy védekeztek 2 évig, aztán amikor úgy voltak vele hogy adnak neki egy esélyt akkor rögtön sikerült. Elötte sem lett volna nagy gond ha jön de azért nem akartak még igazán babát. Nekünk meddőségi problémáink vannak. Nem hinném hogy többel fogunk majd védekezni ha egyszer odajutunk hogy mgszületett a baba. Tudom hogy gyakori a mesterséges segitség után gyakori a spontán baba, de azért ennél több védekezést tuti nem fogunk alkalmazni.
2013. jún. 19. 22:17
De náluk nagy gond lenne, egészségügyi okokból,írta is,hogy aggódik...
2013. jún. 19. 22:27
Férjed kapja össze magát és vigyázzon a nőre, akit hozzá rendelt az élet, akitől gyerekre vágyik.
Sajnos az én feleségemnek is volt egy vetélése, nekünk az orvos három hónap várakozási időt írt elő, de a második menstruáció után próbálkoztunk, mivel a feleségem azt olvasta, ilyenkor a nagyobb az esély a teherben maradásra. a mostani eszemmel várnunk kellett volna, de fiatalok voltunk. Nálunk jól sült el, ikreink születtek, a nejem szerint "visszahozta magával az elveszett babát...". Nem vitatkozom. A nőknek mindig igazuk van :)
Kérdésedre a válasz, lehetsz terhes, de ne aggódj, megmaradhat a baba.
2013. jún. 19. 22:49
Szia!
én 9 hetes miss.ab után 5 héttel lettem terhes, nem jött meg a menstruációm, mert amúgy sem rendszeres (évi 3-4 alkalommal volt csak meg).
Egyből terhes lettem, jelenleg van egy 10 hónapos makk egészséges fiam!
2013. jún. 19. 23:07
utolsó vagyok. Annyi, hogy egyből veszélyeztetett terhes leszel, aminek igazából csak annyi a jelentősége, hogy beírják a kiskönyvbe, és kész...
2013. jún. 19. 23:08
Semmi gond nem lesz!Egy menstruaciot kell kivarni es utana mar lehet probalkozni!Ugy ahogy irtak elottem is,hamarabb osszejohet a baba..Sajnos miutan en spont elveteltem,2 evet varatott magara a kicsi,de nemsokara szulok!Semmi gond nem lesz,nem kell gorcsolni.:) 31hkm
2013. jún. 20. 00:30
19/25 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat. Ha esetleg terhes leszek, remélem nem vetélek el és egészséges babàm lesz, hiszen nagyon szeretnènk. Minden orvos amùgy màst mond.Ki 1, ki 3 hónapot várat. Ez most így alakult. Ha mégsem lennék terhes kivàrom a 3 mensit, ha mégis akkor reménykedek.
Bocsi, hogy nem a kérdésre válasz, csak a hozzászólásokat olvasgatva gondoltam leírom az én tapasztalatomat is a megszakításos védekezésről. Mi a párommal, mindig is megszakítással védekeztünk...Mivel természetesen tisztában voltunk vele, hogy ez nem egy bombabiztos módszer, így már az elején tisztáztuk, hogy ha jönni akar a baba akkor hagy jöjjön...Ennek ellenére nem jött, csak mikor mi akartunk, 6 év után...Mivel nálunk 6 évig bevált ez a módszer, szülés után is ezt fogjuk alkalmazni...Úgyis tervezünk majd kistestvért...:D
2013. jún. 20. 10:14
Kapcsolódó kérdések: