28 hetes vagyok. Most 3 napja alig érzem a babát. Itt-ott rug eggyet és annyi. Bezzeg elötte mindennap annyira aktiv volt, hogy mindig rugdalt. Most ezt furcsálom. Nálatok is volt már igy? Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
meg eddig éjjel is akármikor felkelltem,mindig jelzett,most már akkor sem.2009. okt. 12. 11:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs, de jó lenne, ha felhívnád azért a dokidat és megnézné UH-n. (35. hetes vagyok, nálam nagyon változó mikor mozog, mikor nem-néha majd' kirúgja a hasam, máskor meg nem is érzem.:))
2/3 anonim válasza:
Nekem is van olyan,hogy egyik nap ezerrel rúgkapál,a másik nap meg alig akar megmozdulni,még a csoki és a kóla sem hozza lázba.Ilyenkor én is megrémülök,aztán megkérem,hogy legalább egy picit mozduljon meg és akkor rúg egy kicsit.És ilyenkor megnyugszom.Lehet,hogy bealudt ettől az időtől.De ha nagyon ideges vagy,menj el a dokihoz vagy védőnőhöz.31 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Én is 28 hetes vagyok, és pár napja nekem is alig ad jelet. Szerintem a front miatt. Mikor már kezdek pánikolni, mindig ad jelet, így megnyugszom. Szerintem csak lustibbak az idő miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!