Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj, ha nem szedek terhesvitam...

Baj, ha nem szedek terhesvitamint?

Figyelt kérdés

Jelenleg 34+4 hetes vagyok. A legelején Elevitet szedtem, de attól mindig hánytam, így áttértem a Gravidára. Azzal nem is volt gond. Aztán úgy alakult, hogy elutaztunk egy hétre, és a Gravidát itthon felejtettem, így nem szedtem egész héten. Utána ismét elkezdtem szedni, de már attól is hányok. Bevettem már reggel evés után, délben, este, evés közben, 2 naponta, már minden variációt kipróbáltam, de minden nap nagyon rosszul vagyok tőle. Kíváncsiságból kihagytam a hét végén, nem szedtem 3 napig (szombat, vasárnap, hétfő), nem is volt semmi bajom egyik nap sem. Tegnap megint bevettem, és olyan rosszul lettem megint tőle, hogy a férjem úgy kapart össze.

Nagy baj lenne, ha már inkább nem szednék terhesvitamint? Most megint álljak neki kísérletezgetni, hogy melyiktől hányok, melyiktől nem? Mire találnék egyet, addigra megszülnék. És addig viszont sok kellemetlen nap várna rám, ezzel a jó kis kánikulával megspékelve. Ezt nagyon nem szeretném.

Szerintetek mit csináljak? Baj ha elhagyom a terhesvitamin szedését, és próbálom sok zöldség-gyümölcs fogyasztással helyettesíteni, vagy próbáljak olyat keresni, ami bennem marad? Ha van ilyen egyáltalán.

Köszönöm a véleményeket.

2013. jún. 19. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
semmi bajotok nem lesz, ha nem szeded, ahogy Te is írtad, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt
2013. jún. 19. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem baj , viszont helyette sok sok gyümölcs és zölséget egyél , az én védőnő, is mondta ne szedjem már a terhesvitamint itt a nyár sok gyümi , zölség helyette .
2013. jún. 19. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elején igazán fontos meg a szoptatás alatt. Akkor mindneképp szedd ujra még ha nem is naponta de 2 naponta legalább.
2013. jún. 19. 09:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy baj lenne. Én sem szedek, meg nem is szedtem, és még is egészséges a babám, ha figyelsz a táplálkozásra akkor felesleges.
2013. jún. 19. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Én úgy oldottam eg, hogy 24 hetet betöltöttem és 2 naponta szedem a vitaminokat!

26hkm

2013. jún. 19. 10:10
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem baj!

teherbe esés előtt nagyon fontos a folsav, aztán az elején is, meg a vas stb., de szerintem nálad már "nem érdekes" :)

boldog babavárást:)

22 hikm

2013. jún. 19. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem baj, dehogy baj. Én azért ajánlanám mégis, hogy Ca-ot és Mg-ot azért szedj szoptatás alatt, mert azok az ismerősök, akik nem szedtek, azoknak el kezdtek romlani a fogaik. Míg akik szedték, azok megúszták a dolgot. Csak egy jó tanács! :)

31 hkm

2013. jún. 19. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!