S. O. S A szülés kezdődhet mindjárt 5 perces fájásokkal ami rendszeres?
Figyelt kérdés
Este nyolc óra után észleltem, hogy fáj a derekam, belesugárzik a hasamba is, feszül ott alul, most kb egy órája azt vettem észre, hogy 5 percenként mindig jelentkezik a fájás ilyenkor a hasam is bekeményedik és a derekamból indul ki. Nem túlzottan erős inkább kellemetlen, de rendszeres. Ezek jóslók? Vagy igaziak! 35hét+3 napos vagyok.2013. jún. 18. 23:02
1/17 anonim válasza:
Múlik forró fürdőben?A jóslók nem 5 percesek,sztem nézz be a dokihoz..;)
2/17 anonim válasza:
A magzatviznek kell elfojnia szerintem bár én még nem szültem.
3/17 anonim válasza:
Nekem 3 percesekkel kezdődött. Meg előtte elfolyt a magzatvíz.
4/17 anonim válasza:
Nem kell h elfojjon a magzatvíz.
5/17 anonim válasza:
Nekem is 5 percesekkel kezdődött, a magzatvíz még előtte elfolyt, de ez nem törvényszerű. Az még okés volt, de egy órával később már 2 percesek voltak, mire a kórházba értünk, akkor már kétrét görnyedtem...
6/17 anonim válasza:
Vegyél egy meleg zuhanyt,pihenj pár percet,ha nem múlnak csak annyit tudok mondani:könnyű szülést,jó babázást!
7/17 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen 3 percenként jöttek,de csak nagyon erős jóslók voltak.Ülj be egy kád meleg vízbe,el kell hogy múljanak,ha csak jóslók,ha fokozódik,akkor igaziak.
8/17 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok :) Nekem is pár órája fájdogál a derekam/hasam, de csak jóslók, nem rendszeres, pedig nem bánnám már! Majd írj, hogy mi lett! 37hkm
9/17 anonim válasza:
Nekem is 5 percesekkel kezdődött, közben szívárgott a magzatvíz nagyon gyengén, én ezt észre se vettem... :D Az 5 perces fájásokra meg azt hittem joslók... SZóval én pont a dokimhoz mentem szerencsére NST-re, így azonnal megvizsgált és küldött tovább a szülőszobára. :D Nagyon gyorsan meg lett a fiam! Ha aznap nem kell dokihoz mennem, lehet otthon szülök meg! :D Bár nekem a fájdalom olyan volt, hogy meg kellett állnom mélyeket lélegezni, de mégse volt olyan erős, mint előtte többször is a joslófájások. A melegvízes zuhanyt tényleg próbáld ki! Ha nem múlik, akkor irány a kórház.
10/17 anonim válasza:
nekem 3 percesekkel kezdődött. de 35 hetesen remélem ez még neked nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!