Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek lehetséges a...

Szerintetek lehetséges a korábbi fogantatás?

Figyelt kérdés
2013.01.01-jén menstruáltam, majd 16-án voltam együtt egy sráccal nem védekeztünk, de a hasamra élvezett és odafolyt én meg nem fürödtem le utána :S. Majd 02.01-jén megjött megint. Most kismama vagyok, mint kiderült menstruáció szerint 19+4 hetes, de már most a második ultrahangon a baba méretei alapján 6 nappal idősebb a kicsi. Így január 26-án fogant ha úgy számolom. Lehet ez a baba a 16-ai estéből, vagy kizárt az a 10 nap, hogy élne a hímivarsejt? :S
2013. jún. 18. 17:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kizárt. Még akkor is, ha beléd ment volna.

1. nem élvezett beléd

2. menstruáltál utána

3. az uh-n mondott méretek csak becslések

18hkm

2013. jún. 18. 17:50
 2/13 anonim ***** válasza:

ha jól értem, megszakítással védekeztetek...

ha január 26-án fogant volna, akkor nem jött volna meg február 2-án. valószínűbb, h februárban fogant, vki mástól. uakkor ha terhesség mellett véreztél február elsején, akkor bmelyik januári fiú lehet az apja. de akkor nem 10 nappal lenne idősebb a baba, hanem több mint 4 héttel...

2013. jún. 18. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:
tuti nem a 16.-aiból volt, de azért a helyzet cikis, az biztos
2013. jún. 18. 18:40
 4/13 A kérdező kommentje:
februárban kevesebb ideig volt meg, 2 napig kb. de köszönöm a válaszokat :) akkor nem a 16-ai, mert az az illető eltűnt.. :)))
2013. jún. 18. 18:50
 5/13 anonim ***** válasza:

Hogy jött ki a 26-a?

Ha 6 nappal idősebb, akkor nem 10-én fogant?

Annyira nem számoltam utána, de tényleg nem értem.

2013. jún. 18. 21:40
 6/13 A kérdező kommentje:
Mert ha január 26-án fogant ugy jön ki az érték amit pénteken kaptam hogy 19+6 hét.
2013. jún. 19. 21:37
 7/13 anonim válasza:

Szia!

Annyira nem számoltam utána neked a napokat illetően, de az én sztorim kicsit hasonló. Február végén rendesen megvolt, márciusba is volt, bár nem a megszokott mennyiség, de több napig piros voltam. Majd áprilisba már nem jött meg, mikor dokihoz mentünk tudtam hogy terhes vagyok, csak mi azt gondoltuk h 6 hetes, de nem, hanem 10! Szóval ami márciusba volt az már nem az volt, mert ott volt a baba, de mi akkor nem is gondoltuk h terhes lehetek. Szoptattam még akkor és azt gondoltuk most ilyen hónap volt. Szóval neked is valószínű hogy akkor már ott volt a baba a februári vérzéskor?

2013. jún. 21. 13:08
 8/13 A kérdező kommentje:
igen biztosan ott volt a kicsi, mert eleve 2 napos volt, meg uh szerint 6 nappal idősebb a baba mint amit mensiből számolnak.
2013. jún. 21. 18:47
 9/13 anonim ***** válasza:
ha február 1-én már volt baba,akkor simán foganhatott a kérdéses időpontban. de még egyszer mondom, akkor nem 6 nappal volna idősebb, hanem kb 4 héttel (terhességi kor szerint). valamit nagyon összekutyultál itt, szerintem
2013. jún. 21. 22:18
 10/13 A kérdező kommentje:

semmit nem kutyultam. Február 1-jétől számolják a terhességi hetemet, mert akkor volt meg utoljára. Múlt pénteken voltam uh-n, akkor voltam mensi szerint 19.hétben Baba méretei alapján pedig 19+6.hét

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2013. jún. 22. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!