Lehetséges hogy a fogantatás pillanatától kezdve érezi az anyuka, hogy várandós?
Elsore semmit nem ereztem csak mar akkor tudtam meg amikor nem jott meg.A masodiknal viszont meg a beagyazodast is ereztem mert pont azokon a napokon amikor kiszamoltam hogy most kell hogy legyen a beagyazodas akkor elegge fajt a mehem ami elotte sohasem meg mikor megjott akor sem.
Ezen az oldalon eleg sokszor irtak mar hogy megereztek a babat meg hat azt is hogy nem ereztek semmit ugyhogy ez mindenkinel teljessen kulombozo meg egy ugyanaz a szemelynel sem feltetlenul egyforma ket babavaras mint nalam sem.
18 heteske
Én kb 3.nap után éreztem azt,hogy elönti a testem a meleg,aztán hirtelen a hideg rázott!(nem voltam beteg)Ilyet előtte még soha nem tapasztaltam,tudtam...!:)
12 hetes
szia!
Én is csak utolag tudom mi méert volt!
A második babámnaál pedig minden terv szerint alakult!
Nagyon szurkolok!!!! :)
Szia,
ez a nagy kérdés nekem is. Pár napja érzem, hogy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni - így sosem szokott, ennyi ideig. De a teszt még korai, így izgulhatok én is :)
De remélem az..
Jó lenne ha megírnád hogy sikerült-e majd :)
Sokszor találok régi kérdést és olyan rossz ha nem írják meg, hogy összejött-e vagy sem. Pedig én vissza szoktam nézni azokat a kérdéseket amelyekre már válaszoltam.
Szóval írd meg majd a jó hírt mindenképpen! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!