Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt köztetek olyan, aki...

Van itt köztetek olyan, aki szinte a fogantatás pillanatától érezte, hogy milyen nemű lesz a babája, és ez be is igazolódott?

Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Kétszer. Mindkétszer az is lett amire gondoltam végig, még az elsővel álmodtam is többször.
2010. jan. 10. 17:57
 2/10 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám,hogy éreztem,de nagyon nagyon lányt szerettem volna és az apja is és az is lett:)
2010. jan. 10. 20:33
 3/10 anonim ***** válasza:
Én világéletemben azt képzeltem el, hogy kislányom lesz, akit fésülök, öltöztetek, stb. Viszont mióta terhes lettem, tuti biztos vagyok benne, hogy fiú, és - bár csak márciusban fog születni - a 18. heti UH-tól fiúnak mondják. 4d-n is voltunk, ott is azt mondták, 100%, hogy fiú.
2010. jan. 10. 21:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak lányt tudtam elképzelni, viszont néha elbizonytalanodtam, és egy-kétszer álmodtam kisfiúval. Az apja egy pillanatig sem kételkedett, hogy lánya lesz, és így is lett :) Az orvosok mindig csak úgy fogalmaztak, hogy valószínűleg lány.

Következőnek szeretnék kisfiút, de a férjem mindig vigyorog, hogy úgysem az lesz...

2010. jan. 10. 22:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom már, hogy éreztem-e vagy sem, de már amikor kiderült, hogy terhes vagyok, mondtam, hogy fiú lesz. És az is lett. Mondjuk erre 50% esélyem volt :)
2010. jan. 10. 22:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Én mindig úgy gondoltam, hogy kisfiút szeretnék, és amióta tudom, hogy terhes vagyok, egyfolytában olyan érzésem van, hogy kislány lesz. :)
2010. jan. 11. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:

5 évet vártunk babára. Végig barna kislánnyal álmodtam.

Amikor elkezdtük a lombikot két fiút szerettem volna.

Beültetés után 2 héttel egyszerre közöltem a párommal, hogy lányunk lesz.

Most 7 hónapos a barna kislányom, akiről évekig álmodtam.

Nálam működött.

2010. jan. 11. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mikor megtudtam, hogy terhes vagyok úgy éreztem, hogy fiú lesz. Az is lett. :))
2010. jan. 11. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Mikor megtudtam, hogy terhes vagyok néhány hétre rá álmodtam egy dundus, fekete, hosszú hajú csecsemőről. Utána néhány napra megint ugyan azt, tehát hogy fiam fog születni, nagy fekete hajjal. És tényleg kisfiam született, sűrű nagy fekete hajjal és 4 kg 57 cm-el. Nem kövér,csak olyan kis vasgyúró és dundusnak becézem:)
2010. jan. 11. 21:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor kiderült, hogy babát várok, akkor már tudtam, reméltem, hogy kislányom lesz. Mindig takargatta magát az UH-okon, így csak nagyon későn derült ki, hogy lány. De a tuti akkor volt, mikor megláttam :)
2011. dec. 13. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!