Kicsit megijedtem! Ugye nincs baj?
Figyelt kérdés
8 hetes babás vagyok. Nem erősek a terhes tüneteim, igazából annyi, hogy napközben van egy kis hányingerem, estére a mellem érzékennyé válik, és a hasam néha érzem. Tegnap jó alaposan "bedurrant" a mellem, mára viszont nem. Talán csak egy picit érzékenyebb. A hasam ugyan úgy fájogat, nincs görcs, és a folyás is normális, nincs színe.2009. okt. 11. 20:29
1/5 anonim válasza:
Szia, biztos hogy nincs baj. Ha nincs vérzés,erős görcsölés, akkor minden ok. A tünetek pedig hol enyhébben, hogy erősödnek sztem. Nem vagyok doki, csak tapasztalat. 2. babát váró 38 hetes kismama
2/5 A kérdező kommentje:
:) Gratulálok!
Én meg egy hülye, aggódós, első babát váró vagyok, akinek nagyon nehezen jött össze, végül spontán... És minden ami más, észre veszem.
2009. okt. 11. 20:46
3/5 anonim válasza:
En is elso babat varo kismama vagyok es mindenen tulaggodom magam. :) Az elso hetekben volt olyan napom amikor intenzivebben ereztem a hanyingert volt amikor semmi bajom nem volt. Ugyan igy volt a cicimmel is. Egyik nap erzekenyebb volt a masik nap mar nem annyira. A mai napig ez megvan pedig 20 hetes vagyok. Ugyhogy szerintem ez termeszetes.
Boldog babavarast!
4/5 anonim válasza:
39 hetesa kismama,en is az elso babot varom,csak nyugi,barmi kerdesed van azt itt vagy a rokonoknak,mas szuloknek a kozeledbol nyugodtan tedd fel,ez normalis...en is az elso idoben,volt hogy naponta tobbszor is felhivtam a baratnomet,ma mar tudom hulyesegekkel,de nincs honnan tudd...,amugy szerintem sincs semmmi baj,a gorcsok normalisak,tart 1-2 percig elmulik...(a hasban),stb.vannak oldalak a neten ahol pedig hetente olvashatod,hogy mi tortenik odabent a magzattal es veled,nagyon ajanlom,sok kerdesre valaszt kapsz,kellemes babavarast:)
5/5 anonim válasza:
35 hetes vagyok, szintén első babás, túlaggódós! :) Szerintem amiket leírtál teljesen normálisak, nekem is hol fájt a mellem, hol nem, hol éreztem, hogy változik a szervezetem, hol meg semmit!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!