Kicsit megijedtem ezektől a méretektől, megnéznétek?
Ne viccelj már, ezek nagyon pici eltérések!
Nálunk volt olyan uh, ahol 3 hét különbség volt 2 méret között!
Nekünk is a feje végig kisebb volt, a combja meg mindig nagyobb, mint a valós korunk! Halálra izgultam magam, aztán végül megszületett a lányom, teljesen egészséges és gyönyörű! Semmi, de semmi baja nem volt!
Ne aggódj, ezek nem óriási eltérések, a babák meg nem egyformán fejlődnek!
Ezért nem szoktam keresgetni az interneten az UH adatokat. Minden baba másképp feljodik és szerintem az csak egy átlag adat. Teljesen kulonbozo adatai vannak az olyan babának, aki majd 3,5 kg szuletik, vagy annak aki 4 kg felett szuleti meg.
21 hetes kismama
09:11-es ismét.
No, én most voltam a második gyerkőccel UH-n, 17+4 naposan, hasonló adataim lettek.
Szerintem ne aggódj, minimális az eltérés!
Íme az enyémek: BPD 40 mm, OFD 53 mm, AC 120 mm, FL 24 mm.
Azért sem kell aggódnod, mert ha az orvos egy pöttyet arrébb kattint az egérrel, már nem is a valós eredményt kapod! Amúgy meg akkor sem lenne semmi, ha egy pár nappal fiatalabb terhes lennél. Szóval nyugi, tök jók az adataid!
Nekem a kislányommal olyan mértékű BPD eltérés volt az utolsó hetekben, hogy a dokim külön UH-t csinált csak a fejéről, amivel aztán elment a feletteséhez, hogy kikérje a véleményét! Engem meg befektettek a kórházba, mondanom se kell, hogy egy napot átbőgtem! Aztán másnap megindult a szülés, és a rákövetkező napon egy teljesen egészséges kislányom született! Én meg szétidegeskedtem magam, nem aludtam semmit, kimerülten mentem szülni,... és miért? Csak mert a hülye UH-val beparáztattak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!