Magánorvoshoz vagy SZTK-ba jártok? Mennyit kér/adtok alkalmanként? Mennyibe "kerül" a szülés?
Szia!
Nincs választott dokim, nem fizetek a vizsgálatokért, mégis: minden vizsgálat előtt ultrahang, kedves, figyelmes, vicces doki. (asszisztens ig). Bármikor mehetek, nem kell bejelentkeznem, egy helyen végeznek minden vizsgálatot (uh, vérvételek, Down-szűrés, vércukor, stb...). A leleteimet, eredményeimet "végigvesszük", mindent elmond. Szóval, én teljesen elégedett vagyok, és örülök, hogy ezekért nem kell fizetnem (sajnos, nem is nagyon tehetnénk meg).
Ez egy vidéki kisebb város.
26 hetes kismami
Magándokihoz járok. Alkalmankét 3-4eFt. Szülés 40eFt.4D-n voltam 9000Ft 40perc mozgókép dvd-re+2kép+teljes szakvélemény a kiskönyvembe.
32km
SZTK-ba járok,csak a szülésért fogok fizetni,ha meg leszek elégedve.A így megspórolt pézt a babára költöm!
Az orvos mindig nagyon kedves és figyelmes.Szerintem fölösleges ennyi pénzt költeni magánorvosra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!