Valaki aki végig magánorvoshoz járt. Mennyibe kerül összesen a terhesség alatti vizsgálatok + a szülés?
vizsgálatonként 8e + laborok valami 20e + gen ultrahang alkalmanként 8e (azt kifejezett szakember csinálta, nem a nőgyógyász, de ugyanott) +50e szülésért.
mi az első babánkkal rendes TB nőgyógyászatra jártunk, szinte lehetetlen volt időpontot kérni, de ha volt is időpont, akkor is órákat kellett várni. 4 hónaposan elment. nem tudjuk miért, nem mondom, hogy az orvosok tehetnek róla, csak marad az emberben egy tüske, hogy mi lett volna, ha...
a másodiknál magánrendelésre jártunk az első pillanattól kezdve (egészen pontosan a vetélés után egyből kerestünk egy nőgyógyászt). most van egy gyönyörű, egészséges, 4 hónapos kislányunk.
a következővel is magánrendelésre fogunk járni.
bp.
szívesebben költeném a babára a pénzt, de nekem is rossz a tapasztalatom az sztk-val. bár lehet, hogy inkább kiböjtölöm majd, hogy a babára tudjak költeni.
Szia!
nekünk az egész cakk-pakk 530.000 ft volt,mert köldökzsinórvért is vetettünk.
11:42 most lehet, hogy hülyeséget fogok kérdezni, de a köldökzsinór vér vétele mire van? hallottam már itt-ott ezt a kifejezést, de nem tudom, mit takar.
visszatérve az előbbihez: 200 000 nekem kicsit sok, bár ki tudnánk fizetni. de most dilemmában vagyok, hogy mi legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!