Valaki aki végig magánorvoshoz járt. Mennyibe kerül összesen a terhesség alatti vizsgálatok + a szülés?
Én az első várandóságomkor SZTK-b jártam. Időmből kitelt, rendes orvosom volt. Bár megengedhettük volna anyagilag a magánorvost én mégsem mentem máshoz. Aztán bezárták a kórházat, máshova tartoztam.
Második gyereknél már nem tudtam órákat a rendelésen várakozni, kisgyerekkel kórházban az UH-ra várni így választottam egy magánpraxist. Vizsgálat 8000, az utolsó időben NST 4000 (orvos rendelőjében, így várni sem kellett), szülés összege ránk volt bízva. Soha nem számoltam össze, olyan 2-250.000 körül fizethettünk.
Sziasztok!
Bár én vidéki vagyok és Pécsre jártam magándokihoz. Ott 4 hetente 5000 Ft-volt egy vizsgálat (2008-ban)viszont a többiért (UH. laborok..stb. nem kellett fizetni) Ahová a doki tartozott abban a kórházban csinálták a többi vizsgálatot. A dokim nagyon rendes volt, de képzeljétek a kislányom pont azt az 1 éjszakát választotta ki, hogy megszülessen amikor a doki bácsink épp Pesten volt 2 napig. Így az ügyeletesnél szültem, aki még talán jobban odafigyelt rám mint ha a fogadott dokim ott lett volna. Marha nagy mázlim volt. Hál'Istennek 2 óra alatt lezavartuk az egészet (pedig első baba). Aztán amíg bent voltunk mind a két dokim minden nap ránk nézett. Így akinél szültem 30.000-ret a régi dokim 20.000-ret kapott. (Egyik sem kért semennyit sem!!!!, de mi 50.000 szántunk rá) Akkoriban ennyi volt arrafelé a "tarifa".
vizsgálat 5000ft havonta egyszer kb. ha nincs semmi gond.
4d ultrahang 10000ft én kettőt csináltattam
nst 1500ft alkalom
szülés 50000ft dokinak 20000ft szülésznőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!