Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki aki végig magánorvoshoz...

Valaki aki végig magánorvoshoz járt. Mennyibe kerül összesen a terhesség alatti vizsgálatok + a szülés?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
havi 5 ezer, a vizsgálat a Down szűrést ingyen csinálták, 36. héttől már a kórházba hívott szülésre 35 ezer
2010. máj. 25. 12:24
 12/16 anonim ***** válasza:
A havi 5 ezret kicsit irigylem, pedig vidéki vagyok. Az orvosom 9.000,- Ft-ot kért alkalmanként, mármint 4 hetente és a vége felé 2 hetente jártam/járok hozzá (ami eddig kb. 80.000,- Ft). A szülés még előttem van és azt mondták, hogy ne kérdezzem meg tőle, hanem amennyit gondolok + szülésznő ami 20.000,- Ft.
2010. máj. 25. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:

Én az első várandóságomkor SZTK-b jártam. Időmből kitelt, rendes orvosom volt. Bár megengedhettük volna anyagilag a magánorvost én mégsem mentem máshoz. Aztán bezárták a kórházat, máshova tartoztam.

Második gyereknél már nem tudtam órákat a rendelésen várakozni, kisgyerekkel kórházban az UH-ra várni így választottam egy magánpraxist. Vizsgálat 8000, az utolsó időben NST 4000 (orvos rendelőjében, így várni sem kellett), szülés összege ránk volt bízva. Soha nem számoltam össze, olyan 2-250.000 körül fizethettünk.

2010. máj. 25. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Szia nekünk 360 ezer volt szüléssel együtt és volt fogadott dokink meg szülésznő is !ebben 2x volt 4d ultrahang és havonta terhesgondozás és genetikai ultrahang 2!!!
2010. máj. 25. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Bár én vidéki vagyok és Pécsre jártam magándokihoz. Ott 4 hetente 5000 Ft-volt egy vizsgálat (2008-ban)viszont a többiért (UH. laborok..stb. nem kellett fizetni) Ahová a doki tartozott abban a kórházban csinálták a többi vizsgálatot. A dokim nagyon rendes volt, de képzeljétek a kislányom pont azt az 1 éjszakát választotta ki, hogy megszülessen amikor a doki bácsink épp Pesten volt 2 napig. Így az ügyeletesnél szültem, aki még talán jobban odafigyelt rám mint ha a fogadott dokim ott lett volna. Marha nagy mázlim volt. Hál'Istennek 2 óra alatt lezavartuk az egészet (pedig első baba). Aztán amíg bent voltunk mind a két dokim minden nap ránk nézett. Így akinél szültem 30.000-ret a régi dokim 20.000-ret kapott. (Egyik sem kért semennyit sem!!!!, de mi 50.000 szántunk rá) Akkoriban ennyi volt arrafelé a "tarifa".

2010. jún. 1. 12:40
 16/16 anonim ***** válasza:

vizsgálat 5000ft havonta egyszer kb. ha nincs semmi gond.

4d ultrahang 10000ft én kettőt csináltattam

nst 1500ft alkalom

szülés 50000ft dokinak 20000ft szülésznőnek

2010. jún. 4. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!