Lábdagadásra segít a hidegvizes borogatás?
Szia! Sajnalom :((
Megprobalhatnal napi 2 bogre csalanteat inni, nekem dokim ajanlotta, segit a vesenek a felhalmozodott vizet kivalasztani!
Emellett polcold fel es faslizd be hidegvizes faslival. Tobbet sajnos nem tehetunk :(
Ja, es semmi so.
Minden jot!
Szia!
Nekem a zöld tea (nestlé vizao) valamelyest segített. De ez a meleg nem tesz jót nekünk, én is lufis vagyok megint...
38 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat.Azt én is észre vettem,hogy ha több vizet viszek be akkor mintha jobb lenne,a gond,hogy wcre nem megyek tőle többet..lehet még többet kéne innom.régebben megittam kb 2-3liter is egy nap most jó ha egy liter lemegy-azóta vizesedek is..a sót nem nagyon használom csak ami a főtt kajába szükséges.Édesség az van sajna bár próbálom elhagyni-eddig kevés sikerrel.Fűszeresebben nem eszek mint eddig -akkor sztem már hamarabb is kellett volan jelentkezzen a dagadás.FElpóckolás semmit sem ér,a hideg vizes borogatást most próbáltam de félek nehogy megfázzon az izületem-így is fáj néha..amúgy nem vettem észere v
álltozást.Talán a dinnye segít mintha attól jobb lenne..Amúgy scak pár hete vizesedik de most már nagyon durván..végig ilyen marad??
22. órai válaszoló vok, én is ettől tartok, a dokim azt mondta ebben a melegben nagy pocakkal nagyon ritka kismama aki nem szenved ettől, nagyon kell vele vigyázni, egyébként mikor a gyümit írtam a dinnyére gondoltam én vacsi helyett ettem rengeteget volt hogy már a férjem jött ki a konyhába és vette el előlem :))) A védőnőmnek megjegyeztem és azt mondta hogy a legjobb vízhajtó hatású gyümölcs, csakh vigyázni kell a nagyon magas édesség tartalma miatt!! De ha te sem eszed amúgy az édességet más formában szerintem belefér!
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!