Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lábdagadásra kinek mi vált be?

Lábdagadásra kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 21:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Én almanapot tartottam ha már brutális volt. nekem nagyon bevált, másnapra nyoma sem volt a dagadásnak, viszont újra meg újra előjött.
2011. okt. 19. 21:38
 2/6 A kérdező kommentje:
És ilyenkor csak almát ettél? Inni lehet, mert olvastam h nem?
2011. okt. 19. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Az ödémára javasolt Schüssler só, lélegzetelállító a hatásossága.
2011. okt. 19. 22:12
 4/6 anonim ***** válasza:

A rengeteg alma,nagyon jó!!!

Sómentes étkezés,láb felpolcolása,amikor csak teheted!

Ami tévhit ...az ivás..de bizony igenis kell inni,mert ha nem iszol a szervezet elkezdi visszatartani a vizet...és csak ártasz vele.

Én kórházba kerültem és mindez amit leírtam segített!

Nem párosul esetleg magas vérnyomással a lábdagadás?

Erre figyelj nagyon...nehogy toxémia legyen..ne értsd félre,nem ijesztgetni akarlak..mert van "sima lábdagadás is" persze...de mint én is saja nem vettem komolyan aztán gond lett...de a babám azóta megszületett jól van...hála az orvosomnak!

2011. okt. 19. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:

A szülés. :D

Más semmi.

2011. okt. 20. 13:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére a vérnyomásom és a vizelet még jó.csak a lábam dagad, ma ettem almát és rizst, estére kicsit jobb lett a helyzet. De tudom, h igazán majd a szülés fogja megoldani.
2011. okt. 20. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!