Ugye nincs baj a babaval?
Figyelt kérdés
18 hetes terhes vagyok.Kb. fel oraval ezelott egy rovid,de eles fajdalmat ereztem a hasam jobb oldalaban.Nem mozogtam,az agyon fekudtem.lAzota fura,feszito erzest erzek a huvelyemben.Egyedul vagyok itthon,mert a parom munka miatt nincs most velem.
Szerintetek baj van? Hivjak mentot?Vagy mit csinaljak? Konyorgom segitsen valaki,elso terhesseg es nagyon bepanikoltam...
2013. jún. 16. 22:27
1/8 anonim válasza:
Nincs baj nyugi:) Próbálj meg aludni.
2/8 anonim válasza:
Először is próbálj meg megnyugodni! Én is éreztem ilyet több alkalommal is terhességem alatt,de nem volt semmi gond.
Vegyél be egy Magnéziumot,nekem szokott segíteni.
3/8 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben, akkor hívj egy taxit, és menj be a kórházba! De minimum telefonálj be, hogy megnyugtasd magad. Mentőt csak akkor hívj, ha rosszul vagy, vérzel, ilyesmiért nem mennek ki!
4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Mar vettem be,remelem segit es tenyleg nincs semmi baj a picurral...
2013. jún. 16. 22:33
5/8 anonim válasza:
Jaj szegènykèm! Nem hinnèm hogy baj van,ha nincs vèrzès v. barnázás akkor valoszinü nincs problèma!De ha egy picit megnyugtat,ilyen nekem is volt ès van is!Most töltöttem a 28hetet ès semmi baja a babámnak! De mivel mi nem vagyunk orvosok ezèrt okos tanáccsal nem tudunk ellátni.Figyeld magad ès ha van további gond,problèma akkor ajánlatos dokihoz menni! Minden jot! 28hkm
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy egy ideget nyomott meg a baba.
Esetleg telefonálj be az ügyeletre, és kérdezd meg, hogy mit csinálj ha nagyon ideges vagy.
7/8 anonim válasza:
Én azért elmennék orvoshoz a helyedben...
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom mindenkinek,megnyugtattatok! Ugy erzem,hogy mar mulik a feszito erzes. :-)
2013. jún. 16. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!