6+4 napos terhes vagyok, ha a hőm továbbra is fennt van, akkor ugye semmi baj nincs a babával?
Figyelt kérdés
Tavaly sajnos volt egy elhalt terhességem, akkor nem mértem ilyenkor már a hőm..2012. máj. 28. 12:52
2/3 anonim 

válasza:

Ne aggodalmaskodj!!
Most minden rendben lesz, merd elhinni!!! :)
Gondolom az előző terhességről tud a dokid és ennek fényében figyeli a mostani terhességedet!!
Én nagyon szorítok, hogy most minden rendben legyen!!!
Beszélj hozzá, hogy kapaszkodjon erősen odabent!! :)
27hkm
3/3 anonim 

válasza:

én még csak 4+5 vagyok, nem mérem a hőmet, de volt 2 elhalásos vetélésem az elmúlt 2 évben... nagyon aggódok, és nincs semmi tünetem a hasfájáson kívül, 2 napja volt kicsi émelygés és kicsit feszül a cicim... ennyi. egyenlőre semmi öröm, senki nem meri elhinni a babát (én, apa, tesók...), nehogy megint baj legyen... mi is simogatjuk, erősítjük :) szorítok nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!