Az egyik barátnőmet megerőszakolták, és terhes!?
Figyelt kérdés
Na. Mind a ketten 12 évesek vagyunk, es szörnyen aggódok érte. Nem tudja mit tegyen segitseteek 3 hónapos terhes.2013. jún. 16. 15:00
11/19 anonim válasza:
Utolsónak van igaza. Ha a szülei normálisak, akkor az első hogy 72 órás tabit adnak neki, vagy ha már ezzel elkéstek, akkor abortuszt csinálnak. Még amúgy az abortusszal most sem késtek el, ha jól tudom a 18. hétig megcsinálják.
13/19 anonim válasza:
Akkor se hiszem el. Ha valakit megerőszakolnak 12 évesen és szól a szülőknek akkor nem várják meg még 3 hónapos lesz. Neki nem kéne semmit se tennie azontúl hogy elmondja mi történt. A többit rendőrség és a szülők intézik.
14/19 anonim válasza:
Ez kamu sajnos tapasztalatból mondom,én a történtek után voltam dokinál ő,mért nem???Ja és a doki hívta rendőrséget!!!
15/19 anonim válasza:
12.hétig lehet elvetetni,aztán már csak indokolt esetben lehet lehet ha jól tudom a 20.hétig..(ilyen indok pl: rendellenes fejlődés,betegség,stb).
16/19 anonim válasza:
Kiskorú esetében a 18. hétig lehet elvetetni.
17/19 anonim válasza:
Na, megkezdődött a nyári szünet...
19/19 anonim válasza:
Inkább babázzál és ne itt szórakozz, szerintem kamu a kérdés főleg hogy írni sem írtál, amennyiben komoly akkor a szüleivel beszélje ezt meg. Egyébként kiskorú személy esetében 18. hétig el lehet menni abortuszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!