Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szemétség lenne ez tőlem?

Szemétség lenne ez tőlem?

Figyelt kérdés
6.héten volt egy vetélésem,próbálkozunk újra. Amikor elvetéltem a férjem nagyon szomorú volt és most azóta ő is figyeli,érdeklődik,h mikor kell,h megjöjjön. Viszont én azon gondolkodom,h ha majd úgy lesz,h késik már nem mondanám el neki,m ki tudja mi lesz,igy is már magát hibáztatja,h 2 hónapban nem jött össze,hiába mondom neki,h ez még semmit nem jelent és egyáltalán nem biztos,h van bármilyen probléma is. Na szal ebben az esetben akkor azt kéne mondanom,h megjött rendesen. Úgy gondoltam,h kb 8-9 hetesen már elárulnám,akkor már egy kicsivel biztosabb a dolog,már szivhang is van...mi a véleméyetek? V esetleg vmi tanács,h hogyan tudnám ezt máshogy csinálni.
2013. jún. 15. 19:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Na igen 9es,ha igy lenne azt valszeg nem fogadná túl jól....akkor őszinte leszek,de nagyon remélem,h nem lesznek bonyodalmak megint. Köszi a válaszokat és a drukkot mindenkinek.
2013. jún. 16. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!