Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szemétség lenne ez tőlem?

Szemétség lenne ez tőlem?

Figyelt kérdés
6.héten volt egy vetélésem,próbálkozunk újra. Amikor elvetéltem a férjem nagyon szomorú volt és most azóta ő is figyeli,érdeklődik,h mikor kell,h megjöjjön. Viszont én azon gondolkodom,h ha majd úgy lesz,h késik már nem mondanám el neki,m ki tudja mi lesz,igy is már magát hibáztatja,h 2 hónapban nem jött össze,hiába mondom neki,h ez még semmit nem jelent és egyáltalán nem biztos,h van bármilyen probléma is. Na szal ebben az esetben akkor azt kéne mondanom,h megjött rendesen. Úgy gondoltam,h kb 8-9 hetesen már elárulnám,akkor már egy kicsivel biztosabb a dolog,már szivhang is van...mi a véleméyetek? V esetleg vmi tanács,h hogyan tudnám ezt máshogy csinálni.
2013. jún. 15. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Szemétség lenne. Legyél vele őszinte, ennyire egyszerű.
2013. jún. 15. 19:24
 2/11 A kérdező kommentje:
Csak olyan rossz látni mikor elszomorodik....
2013. jún. 15. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Szemétség lenne,ahogy az első írta őszinteség.:)
2013. jún. 15. 19:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Oké,oké,akkor elfelejtem ezt a hülyeséget:) Köszi a válaszokat.
2013. jún. 15. 19:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
de rendes apuka :)
2013. jún. 15. 20:08
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
együtt, jóban-rosszban! :) amugy úgy sem tudod megállni, hogy az örömödet, ami amugy a kettőtöké ne oszd meg vele. Minden rendben lesz!
2013. jún. 15. 20:09
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Visszaélni a helyzettel a legkegyetlenebb dolog, csak azért, mert a te tested, nincs jogod hozzá. Neki éppúgy joga van tudni arról, hogy mi történik, mint neked. Én nem titkolóznék előtte semmi esetre sem!
2013. jún. 15. 20:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Még azt esetleg megbeszélheted vele, hogy kicsit lazítson, mert téged kicsit zavar, hogy ennyire tűkön ülve várja az eredményt.
2013. jún. 15. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem fair az apával szemben titkolózni. Mi van, ha kiderülne időközben? A párod elveszíteni a bizadalmát irányodba. Ráadásul szerintem, utána teljesen kívülállónak érezné magát, ami rányomhatná a bélyegét az egész terhességre. Légy vele őszinte és ha az sajnos, csalódásokkal jár, akkor azzal együtt annak kell lenned.

Nagyon szurkolok a babához.

2013. jún. 16. 00:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Az örömöt semmi esetre sem titkolnám,pont ez az. Tudom,h rögtön beleéli magát és NE ÚGY LEGYEN,de mi van ha megint ez történik. Amúgy,igen,erről beszéltem vele,m ő nagyon rágörcsölt erre a témára és ez igy nem jó neki sem,nekem sem. Amikor elvetéltem akkor első próbálkozásra sikerült,most meg ugye már 2x nem és ez nem fér a fejébe,h miért is van igy. Hiába mondom,h 1 év sikertelen próbálkozás után foglalkozik az orvos is velünk,addig ez vhol normális. Igy rágörcsölve meg még kevesebb az esély.
2013. jún. 16. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!