Szemétség tőlem hogy nem adok cigit a kunyeráló csöveseknek?
Figyelt kérdés
És mikor nem adok nekik akkor elkezdenek anyázni hogy "mér nem adok nekik"...2013. jún. 7. 22:43
1/3 anonim válasza:
Ne adj senkinek, szólj oda, hogy tessék megdolgozni érte, és lesz mit szívni
Tőlem is kért már az egyik szarrágó, törzs csöves, az abc-nél pénzt, mondtam neki hogy a semmire minek adnék? Valamit tenni kell érte, látszott rajta hogy lusta
20/F
2/3 anonim válasza:
Ebből ne csinálj lelkiismereti ügyet: ha nem akarsz akkor nem adsz neki, dolgozza fel. A cigaretta különben sem létszükségleti dolog, így nem okozol neki kárt semmilyen téren.
3/3 anonim válasza:
Nem szemétség. Az nem az átlag polgár feladata, hogy pénzelje a csövesek kiadásait és szükségleteit. Most komolyan, ha mindegyiknek adnék pénzt, amelyik kér, akkor én is olyan sorba kerülnék kb., nálunk sem a fán terem, vagy én, vagy a szüleim dolgoztunk meg érte keményen. Az a legnagyobb baj, hogy egy csomó hajléktalan annyira ellustul és beletörődik, hogy lassan azt kezdi hinni, hogy a járókelő van érte, és kötelessége neki adni pénzt meg cigit. A pénz még hagyján (bár annak a nagy része is piára megy), de azért a cigi baromira nem létszükséglet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!