Úgy viszket az ujjam, mint a csöveseknek, mitől?
valszeg egy szimpla bakteriális fertőzés, pl alaposabban kéne kezet mosni wc után, stb...
bőrgyógyásznak megmutatod, kened az általa felírt krémmel egy hétig és probléma megoldva.
Sosem értettem azokat, akik teljesen meg vannak rémülve a veszélyes baktériumoknak telephelyet adó dolgoktól. Oké, nem kell a vécében nyúlkálni, de a laptop billentyűzetétől nem fogsz meghalni, még csak nem is betegít meg. Nem tanyáznak benne húsevő baktériumok..:D
Van antibakteriális szappan, az bőven elég. Annál nagyobb védettségre nem igazán van szüksége egy átlagembernek..:D
A viszkető kezed amúgy szerintem mutasd meg egy bőrgyógyásznak, lehet hogy allergia vagy ilyesmi..:D
Én egyszer egy kézmosógéltől kezdtem kiütéses lenni, de hamar rájöttem hogy mi okozza és abbahagytam. :)
Szerintem nálad is ilyesmi lehet a gond. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!