Tusolás után miért viszket ilyen istentelenül a bőröm?
pár hete tusolás után azt vettem észre, hogy kibírhatatlanul viszket a karomon és a lábamon a bőr. elviselhetetlen! kenem testápolóval, pár hét alatt egy tubust magamra kentem, de így is fél óráig eltart legalább.
naponta megiszom másfél liter vizet, ez szerintem nem lhet a baj. többet iszom, mióta ez van, tán már két liter.
mit tegyek?
a májbetegségek is okozhatnak ilyen tüneteket, azt hiszem, a cukorbetegség is. vagy próbálj meg valami natúr szappant használni, nekem azok nagyon jól működnek. Nem váltottál tusfürdőt?
ha nem múlik el, menj el mindenképp egy nagylaborra!
Hát nem tudom, nemrég volt egy beszélgetés a rádióban, ami ide kapcsolódik kissé.
Tusfürdő vagy szappan volt a téma. És hát nagyon a szappan mellett álltak a szakemberek. Merthogy a tusfürdők tartalmaznak egy csomó fura összetevőt, pl ami a hazást okozza, az sem egészséges a bőrnek. Mindenféle baja lehet ezektől az embernek, most ezekre nem emlékszem, talán egyike volt a viszketés... Mert az nem igaz, hogy a tusfürdők nem szárítják a bőrt....
A szappant már nem is tudom miért istenítették. De kipróbálhatod, hogy egy ideig azzal fürdesz.
A leglegnek pedig a kecsketejet tartják. Állítólag patikában lehet kecsketejes tusfürdőt venni, ami jó a bőrnek. Viszont iszonyú drága.
Hát..
Allergia a tusfürdőre. Vegyél a patikában tubusos mosakodó szappant, ez nem drága kb 200 Ft és ezzel fürödj.
A kecsketejes szappan valóban jó, de 900 Ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!