Darabos vérzése terhesség alatt? Ugye nem ment el a baba?
Jézus, azonnal ügyelet!
MOST indoljatok! Majd a doki megnyugtat.
A terhességmegtartó gyógyszer felírásánál többet nem tehet a dokid, hiába is rohansz be az ügyeletre... Ha a baba menni akar, menni fog, nem segít rajta ha megultrahangoznak... Pihenj nagyon sokat, ne emelgess, szerdán meg fogja nézni az orvosod hogy a ciszta távozott-e! De ha már előre megmondta hogy vérezhetsz, akkor ne stresszeld magad még jobban, nyugi, pihi. Tudom, hogy mondani könnyű, nekem hematómám volt 6 hetesen, az távozott vérzéssel, kivártam a következő vizsgálat időpontját (1 hét) mert így beszéltem meg az orvosommal. Hiába rohangáltam volna az ügyeletre minden nap...
34 hetes + 23 hós
Most hívtam a nődokimat!!!Azt mondta hogy ez a gyógyszer mellékhatása,és hogy nem kell megijednem!!!!És pihennem kell sokat!!!De hétfőre el tudtam intézni hogy bemenjek!!!Nagyon félek!!!:(:(:(
Remélem nem lesz semmi gond.:(:(Első baba lenne,amit már nagyon szerettünk volna a párommal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!