Miért érzem magam koszosnak és büdösnek?
Az elejétől kezdve folyton büdösnek érzem magam,mintha hetek óta nem tisztálkodtam volna,pedig mindennap fürdök.Kérdeztem már a párom is erről,azt mondta jó illatom van.Pár hete pedig fürdés után egy órával már úgy érzem,hogy egy merő kosz vagyok.
Mit tudok tenni?
Amikor terhes voltam, főleg a 20-25. hét után én is undorodtam magamtól. Más szagokra nem voltam érzékenyebb, de éreztem , hogy a bőrömnek más a szaga, mint elötte volt. Fürödtem délután és este már éreztem magamon. Szerintem tényleg megváltozott akkor a bőröm szaga, gondolom a hormonoktól.
Szerencsére elmúlt szülés után:)
Értem miről beszélsz, nekem nem használt semmi. A párom szerint nem voltam büdi, de ő is ezzel magyarázta, hogy a terhesség...
Azért kitartás:)
Erős illatot nem bírja az orrom,a hidegvizet kipróbálom.Kellemetlen mert mindig eszembejut,hogy jézusom biztos más is érzi,hogy büdös vagyok. :/
Most,hogy melegebb van többször tusolok,az hűt is,nem is izzadtság szagot érzek,hanem mintha hajléktalan lennék.
Az igaz,hogy a terhesség kezdete óta lepipálok egy falka vadászkutyát is. :-D
Köszi a válaszokat :-)
egyébként ilyenkor a vizelet szaga is erősebb szúrósabb szagú lesz,tapasztaltam mindkét terhességem alatt.
ablakot kellett nyitni miután pisiltem mert annyira tömős szaga volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!