Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész napos émelygés, hányinge...

Egész napos émelygés, hányinger lehetséges?

Figyelt kérdés
Előfordulhat terhesség alatt hogy szinte egész nap émelygek, hányingerem van, mindjárt hanyok állapotban vagyok de nem hanyok. Emellett szédülés, gyomor, hasfajdalom.
2013. jún. 14. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

No akkor most továbbra sem értem kedves Kérdező!

Nem tudod még, hogy terhes vagy-e, de állandó hányingered van?

2013. jún. 14. 14:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen így van. És érzékeny a mellbimbom, ami mensi előtt sose volt és a cigitől is hányingerem van nem tok dohányozni
2013. jún. 14. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:

én azért egy tesztet már csinálnék. ha terhességtől vagy rosszul, akkor már a teszt is kimutatja.

de egyáltalán nem korai a rosszullét. az első gyerekemnél 4+3 terhesen kezdtem hányni, most az elmaradt mensi előtt 4 nappal. van aki érzékenyebb a hcg-re.

2013. jún. 14. 15:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Nálam rossz ido esetén egész nap émelygek és hányok reggelente, pedig már 21 hetes vagyok.
2013. jún. 14. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia,

mi lett az eredmény? Lesz baba?

2013. júl. 19. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!