Ha a külsô és belsô méhszájam is nyitva van belém élvezhet a párom?
Figyelt kérdés
#mèhszàj
2013. jún. 14. 12:52
1/12 anonim válasza:
Igen. Ha részleteznéd is a kérdést, biztos hogy tudna valaki többet segíteni.
Pl. Akarsz babát most, vagy sem?
2/12 A kérdező kommentje:
Nem èrtem mièrt kène rèszleteznem a kèrdèst???? 37 hetes kismama vagyok kinyílt a mèhszàjam ès èrdekelt hogy nincs-e gond abbòl ha belèm èlvez a pàrom.Ennyi!
2013. jún. 14. 13:05
3/12 anonim válasza:
Már terhes a kérdező! Nekem nyitva van a külső, és engem el is tiltottak a sextől, de hát orvos válogatja, ha neked nem szólt, akkor biztos nem lesz baj ha beléd élvez!
Szerintem ha már a középső és, vagy a belső is nyitva lenne akkor nagyobb lenne a fertőzésveszély...
4/12 anonim válasza:
Jaj most látom hogy a belső is nyitva van... hát én inkább nem kísérleteznék akkor!
5/12 A kérdező kommentje:
Igen,èn sem kìsèrleteznèk csak elfelejtettem megkèrdezni a dokit ès gondoltam van itt olyan aki tudja. El nem tiltott a szextôl,ès sokan azt mondjàk hogy pl.szülès indìtàsra is jò ha bele èlvez a fèrfi a nôbe.Ne èrtsd fèlre mèg nem akarom hogy beindùljon a szülès.
2013. jún. 14. 13:16
6/12 anonim válasza:
Hát én nem értelek félre, én már szívesen indítanám... :D De hát még nyilván nem fogom 33 héten...
Mondjuk van még 3 heted, szerintem nagy baj nem történhet.. még ha tényleg valami fertőzést össze is szednél, bár kétlem... akkor utána már ki tudod magad kúrálni rendesen... én bevállalnám már 37 hetesen az indítást :D
7/12 anonim válasza:
Én nem játszanék ezzel. Nem kockáztatnék szülés előtt fertőzést. Felesleges rizikó néhány másodpercnyi élvezetért. Szerintem ennél tudatosabban kell eljárni szülőként.
8/12 A kérdező kommentje:
Termèszetesen èn is szûlnèk màr de hàt majd tudja a lànyom hogy mikor akar jönni :-) Nem is èlvez belèm a pàrom csak kìvàncsi voltam,mert ha nem születik meg idôbe lehetne ezzel a praktikàval pròbàlkozni.De szerintem megkèrdezem a dokit a jövôhèten az a biztos. :-)
2013. jún. 14. 13:28
9/12 anonim válasza:
Ha meg ezt a praktikát későbbre tartogatod, indításnak, akkor meg szerintem biztos nem lesz baj belőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!