Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes vagyok, most voltam...

20 hetes vagyok, most voltam a dokinál, és azt mondta, kicsit nyitva van a méhszáj. Volt már így valaki?

Figyelt kérdés
Kaptam magnéziumot, meg azt mondta, lehet azért is, mert nem első baba, de azért most egy kicsit beparáztam...megnyugtatnátok? Mindenféle választ nagyon köszönök!

2013. ápr. 4. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:

A kicsit mit jelent?? Értéket nem közölt veled???

Nekem 35 hetesen mondtak 2100 at... És szintén magnézium... Magneb6-ból 3x2, amit én le cseréltem magnerotra a magasabb magnézium tartalom miatt, de már abbahagytam szedést.

Te melyiket szeded, és mennyit írt ki neked?

Nem lesz semmi baj, csak pihenj sokat, és szedd mag.-ot :)

Egy kis fiú anyukája és 36+6 hetes km

2013. ápr. 4. 17:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát a méhszáj vizsgálatnál 3000 helyett most 3100 van írva, és a gyógyszertári magnéziumból kell 3x1-et szednem.
2013. ápr. 4. 17:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem 18 hetesen a méhnyakam kezdett rövidülni,28 hetesen meg már 2100-at írt be.Most 32 hetes vagyok egyenlőre még maradt.Pihennem kell sokat,és bízom benne hogy még 5 hétig kihúzzuk.
2013. ápr. 4. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sok sok pihi, és magnézium és semmi baj nem lesz :) Első voltam
2013. ápr. 4. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a 20-dik héttől 2100 volt az értékem. Szedtem rá amit felírt magnéziumot, pihenni szinte nem is tudtam a két fiam mellett, kiírt napon szültem.
2013. ápr. 4. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, nekem sem egyszerű a pihenés a fiam mellett, de azért megpróbálok jobban odafigyelni!
2013. ápr. 5. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!