Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hettel ezelott voltam...

3 hettel ezelott voltam dokinal akkor zarva volt a mehszaj, de azota honnan tudom meg hogy meg most is zarva van?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek uszni mert csak az lazit el teljesen,de felek mi van akkor ha nyitva a mehszaj mi tortenhet velunk?1 het mulva megyek dokihoz megint.legutobb azt mondta a dokim nyugodtan mehetek uszni.
2009. okt. 29. 07:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem tudom a terhességed melyik szakaszában jársz. Ha még viszonylag az elején, akkor szerintem egy zavartalan terhesség során nem igazán kéne nyitva lennie. Az úszás pedig terhesen is nagyon jó elfoglaltság (persze amíg nem fáraszt) De ha nagyon aggódsz (kérdésedből ítélve) hamarosan újabb látogatást teszel a dokinál, majd ő megnyugtat.
2009. okt. 29. 07:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak orvos tudja megállapítani, másképp sajnos nem tudhatjuk, hogy kinyíltunk-e.
2009. okt. 29. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!