Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen terhességi tüneteitek...

Milyen terhességi tüneteitek voltak, mikor jelentkeztek, és mikor csináltatok tesztet?

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 15:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem pont az volt a fura, hogy semmi pms-em nem volt abban a hónapban. Nemvárt után 3 nappal teszteltem pozit.5-6. hét: mindjárt megjön-érzés a hasamban, 7-8. hét:egész napos rosszullét, hányinger, 9-10. hét: gyakori hányinger, gyengeség, fáradékonyság.
2013. jún. 13. 17:33
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon hamar jelentkeztek, mesi előtt kb 1 héttel. Émelygés, fejfájás, mellbimbófájdalom, a megszokottnál sűrűbb pisilési inger.

A nem várt napján teszteltem és pozi lett.

2013. jún. 13. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem emlékszem semmilyen tünetre. Nem is figyeltem rá, mivel elötte görbét vezettem és teljesen nyilvánvaló volt, hogy nem volt pé-m. Tehát feladtam és abba hagytam mindent. Közel két hete késett már... azzal sem törődtem mert előző havim is 43 napra jött meg. Igy azt gondoltam, hogy csak késik. Aztán még is csak gondoltam egyet, hogy csinálok egy tesztet a biztonság kedvéért bár biztos voltam benne, hogy negativ lesz! Életem legszebb tévedése volt! :)))) Teszt útán rögtön volt hányingertől kezdve, hasmenésen át minden bajom kb 2-3 napig. Sztem csak pszichés alapon mert azútán megint semmi. :)
2013. jún. 13. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!