Bence vagy Alex?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 15:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hú, nehéz kérdés, nekem mindkettő nagyon tetszik. Nem tudok választani. Ha a vezetéknevet nézem talán Alex.
2013. jún. 12. 16:58
 12/25 anonim ***** válasza:

Bencéből nagyon sok van. A párom Bence, és szegény folyton forog a játszótéren, mert mindig van néhány Bence körülötte, akiknek kiabálnak :D

Alexet egyet ismerek, nagyon aranyos kisfiú. (Bár tény, ismerek Alex nevű kutyát is)

2013. jún. 12. 17:16
 13/25 anonim ***** válasza:

Bence.

A Kátaihoz a mássalhangzóval kezdődő név jobban megy. Könnyebb kimondani és jobban cseng. Emiatt is Bence.

:)

2013. jún. 12. 17:41
 14/25 anonim ***** válasza:
Kátai-hoz szerintem a Gábor menne nagyon, és nagyon szép név is :D írj ha választottatok
2013. jún. 12. 17:56
 15/25 anonim ***** válasza:
Alex
2013. jún. 12. 18:01
 16/25 anonim ***** válasza:

A fiúnk Alex, a szomszéd kisfiú Bence.:)

Aranyos név a Bence, de én nem adnám a saját gyerekemnek. Nekünk az Alex tetszett, mert nem olyan gyakori név és akár gyereknek, akár felnőttnek jól hangzik és vagány név.:)

2013. jún. 12. 18:28
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem az Alex tetszik.A mi fiunk is az lesz.
2013. jún. 12. 20:00
 18/25 anonim ***** válasza:

Alex.Én is ezt akartam adni a gyereknek, de apának nem tetszett. Így maradt a másik verzió.

Nekem valahgy egy tipkusan jó pasi jut eszembe az Alex névről. :)

2013. jún. 13. 07:18
 19/25 A kérdező kommentje:
Én a Bencét választottam a férjemnek is tetszett erre kitalálta 1 hete hogy Bence emlékeztetti egy régi ismerösére, mondtam jó akkor legyen más tegnap kérdezgetem nevek felől mondtam párat erre megszólalt maradhat a Bence , kész vagyok már tőle hogy nem tudja eldönteni :). Nekem az Alex is meg a Bence is tetszik de nem szeretnénk 2 nevet adni neki. De a bence felé hajlok jobban annyira szépen csengő név. Tudom hogy egy tucat van belőle de engem ez nem zavar , akkor is csodaszép név.
2013. jún. 13. 09:16
 20/25 anonim ***** válasza:

Nekem az Alex tetszik.

Apukának nem.

De még messze van a szülés így lehet válogatni :)

2013. jún. 13. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!