Kevin vagy Bence szerintettek melyik?
Figyelt kérdés
Férjem azért nem akarja a Bencét mert emlékeztetti őt egy régi ismerösére, Nekem a bence tetszik jobban , de a Kevin is szép , viszont mind2 nem akarom adni csak 1-ik nevet.2013. jún. 7. 09:06
1/19 anonim válasza:
bocsánat mindenkitől, de a Kevin szerintem szörnyű! Bence tetszik.
4/19 anonim válasza:
Bocsánat, nem szeretnék senkit megbántani, de nekem a Kevin olyan ci...-nyos
6/19 anonim válasza:
Határozottan Bence. A Kevin szerintem is romás.
7/19 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is Bence csajok ,szóval nem érdekel hogy férjemet egy régi ismerösre emlékeztetti. A másik dolog mindig kérdezem a fiú nevek felől hogy nah gondolkoztál akkor hogy mi tetszik óóó rá érek még . Én a családból mindenkit megkérdeztem hogy Bence szerintettek milyen , miindenki oda volt tőle , igaz anyukámnak a Dominik tetszik jobban de mondtam anyumnak hogy ezt én és a férjem döntjük el azért, viszont eleinte a férjem is rábólintott a Bencére mondta szép erre tegnap rákérdezek hogy gondolkoztál még neveken mondja nem mondom akkor jó marad Bence óóó az nem tetszik mer ...... istenem kész vagyok tőle.
2013. jún. 7. 09:16
8/19 anonim válasza:
Annyi gyönyörű név van a naptárban. Nem akarok beleszólni, de én egyet sem választanám. A Bence szép név, csak minden második gyerek futkos ezzel a névvel. A Kevin meg szörnyű. Egyik ismerősöm ezt a nevet adta a fiának, mondanom sem kell, hogy magyar vezetéknévhez abszolút nem illik, és a becézése is "Kevinke", feláll a hátamon a szőr tőle...
9/19 anonim válasza:
Hát a Kevin az valami katasztrófa, Keve, egyik ismerősöm gyereke, szeritnem a Bencét válasszátok, én is azt szerettem volna de lányom született most a másodikra már mondták hogy fiu gyanús de nem mondták 1-értelműen, tehát várunk :) szerintem a Kevint felejtsétek el.
10/19 anonim válasza:
más variáció nincs? nem akarok senkit megbántani, de a Bence... annyira de annyira férfiatlan. gyereknek oké, de ha felnő halálgáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!