Férjem azért nem akarja a Bencét mert emlékeztetti őt egy régi ismerösére, Nekem a bence tetszik jobban , de a Kevin is szép , viszont mind2 nem akarom adni csak 1-ik nevet.
A Bence nagyon kisfiús, hülyén fog kinézni egy magas jóképű borostás csávó a Bence névvel. :) De Te tudod. a Kevin jó.
2013. jún. 7. 10:01
12/19 anonim válasza:
A Kevin szerintem is gáz. Bocsánat ha valakit megbántok vele, de nekem mindig kis fekete romagyerekek jutnak róla eszembe.
Most minden második gyerkőc Dominik, meg Bence. Kisfiam amúgy Bence, szerintem felnőtt férfinak sem gáz, ismertem is néhányat, soha nem merült fel bennem, hogy gyerekes a nevük, gyerekként meg tök jól lehet becézni. Viszont van még néhány ilyen nevű kisgyerek a környéken.
Ami még sztem tök jó, az a Benedek, vagy Barnabás, mint Héder Barna :)
2013. jún. 7. 10:17
13/19 anonim válasza:
Bence szép név.
2013. jún. 7. 12:13
14/19 anonim válasza:
OK, hogy azt mondod anyukádnak, hogy a névről a férjeddel ketten döntötök, ebben igazad van. Viszont, ha a férjed nem szeretné a Bencét, mert egy régi ismerősére emlékezteti, akkor azt is illene elfogadni, nem azt mondani, hogy akkor nem érdekel, Bence lesz. Annyi másik név van még, ami mindkettőtöknek egyformán tetszhet, válogassatok. Ha a férjed nem keresgél, akkor keresgélj Te és kínálj alternatívákat. Pl. Benedek?
A 2 említett név közül amúgy nekem is a Bence tetszik jobban, a Kevin nálam totál feketelistás.
2013. jún. 7. 13:55
15/19 anonim válasza:
Egyértelműen Bence. Ez szép név, a Kevin viszont szörnyű.
2013. jún. 7. 14:04
16/19 anonim válasza:
Szerintem a Kevin szörnyü a Bence meg tucat név! Alányom csoportjában 4 Bence van! És tényleg nem egy férfias név! De Te tudod!
2013. jún. 7. 14:13
17/19 anonim válasza:
16.-ossal értek egyet. Kevin nekem sem bejövős, túl hollywood-i, meg cigányos, a Bence meg nagyon nagyon tucat lett már, bár számomra nem férfiatlan.
2013. jún. 7. 15:39
18/19 A kérdező kommentje:
hű megoszlanak a vélemények , de eddig tetszett neki ez a név mármint a férjemnek csak most a napokban rájött hogy egy régi ismerösére emlékeztetti , pedig azzal az ismivel semmi baja. Én elfogadom ezt sőt mondtam neki hogy okés akkor nézelődjön de azt mondta ráérünk még mondtam persze de ne az ucsó pillanatban a szülőágyon találd ki azért :). Én szoktam keresgélni nézelődni mondani neki de olyan mintha a falnak beszélnék neki mindig éppen más fontos és nem a kis fiúnk neve. Kislányunkat Norinának hívják neki , az ő nevéből viszont nincs egy tucat sőt úgy választottam ki hogy egyedi legyen igaz most már hallottam mástól is , de egy tucat még nincs belőle, igaz akkor is megkérdeztem a férjem hogy hogy tetszik mondta hogy döntsek én , mondtam neki anno akkor is hogy dehogy hisz kettőnké , igaz akkor azt mondta szép név igaz akkor Mirjam is szóba jött de vágül Norinát választottuk. Az a baj kislány nevekből sok szép van és egyedi , fiú nevekből szerintem pedig nem , ami tetszik abból tucat van . Benedek, Botond nem tetszik :(. Bence névből igen tucat van de olyan szép csengése van szerintem nagyon szép név. Ami talán még tetszik az a Márk de viszont azt nem lehet szépen becézni . Hű nehéz de csak meglesz az a név . Ha kitaláltuk a férjemmel megírom mindenképpen és persze hogy nem dönttöm el helyette :).
2013. jún. 9. 23:23
19/19 anonim válasza:
Mik ezek a nevek?? Szép Magyar nevet a gyereknek!!! (Zalán, Bendegúz, Levente, Zétény...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!