Terhesség pánikbetegen?
Szia
Én is pánikbeteg vagyok. Nekem a fiam elvszetése, majd három vetélés után/alatt alakult ki.
Babás lettem, végig problémás, és végig idegeskedtem (most is) az egészet. Igaz, lekopogjam (kopp-kopp) mióta a pocakban van a picur talán háromszor négyszer volt roham. Xanaxot szedtem rá orvosi ajánlásra. Vagyis csak akkor amikor rámjött. Vagy ittam egy kis bort, vagy egy kupica pálinkát. A meditáció nekem rengeteget segített.
Az a baj ezzel, hogy hiába érzed magad jól, vagy hogy minden okés, ez bármikor előjöhet. Nekem mióta a harmadik trimeszterben vagyok egyszer sem volt, pedig most is van bajom rendesen, hála elkerült eddig.
Kívánok neked minden jót, és kitartás,remélem a pici lesz a gyógyír! :)
Üdv:
37 hetes kismami
Szia!
Nekem segített a terhesség!
Olyannyira pánikbeteg voltam, hogy egyedül az utcára se mertem kimenni.
Utazni busszal, vonattal egyáltalán nem tudtam.
Állandóan olyan érzésem volt, hogyha elmegyek otthonról rosszul leszek, /bocs/ kakilnom, pisilnem kell, és nincs wc.
Otthonról való elindulás, na az is egy külön szám volt, előfordult, hogy 10x is visszamentem wc-re.
Otthon, egyedül féltem, utcán egyedül féltem, szédültem,szívdobogás érzésem volt.
Évekíg tartott ez nálam, hol jobb, hol rosszabb volt.
3 gyermekem volt már eközben, és egy pokoli házasságban éltem.
Ezután lett egy új kapcsolatom, a betegség viszont maradt.
Majd, mikor terhes lettem, elmúlt!
Azóta sem jött vissza /ennek 11 éve/.
Most vidéken lakom, bármikor elmegyek egyedül akár Bp-re is /180 km, 3 átszállás vonattal/, sőt, már voltam itthon tök egyedül is éjjel, és semmi nem történt, pedíg féltem ám előtte, hogy na, majd most visszajön.
Úgyhogy fel a fejjel, szerintem a terhesség neked is jót tesz majd!
Ilyenkor az ember agya nem a saját testi tünetekre figyel, hanem a babára, így idővel megszűnnek majd a rohamok is.
Jobbulást és boldog babavárást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!