Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 napig tartott a havim és...

3 napig tartott a havim és utána 1 napig megint nem majd megint elöntött a vér. Mitől?

Figyelt kérdés
az az 1 nap alatt szeretkeztem..lehet megtermékenyültem?
2013. jún. 11. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Oh, ha baba is van, nem ilyen gyors a folyamat. A hímivarsejteknek órák hossza kell, hogy eljussanak a petevezetékhez, de simán lehet 12-24 órával számolni. Ha ott van helyben a petesejt, akkor a megtermékenyülés pillanatában még semmi nem érezhető. Ezek után 4-5 napon keresztül csak vándorol a petesejt a méhüregbe, majd kb. ugyanennyi ideig tart, míg a méh falába beágyazódik, majd megindul a hormontermelés.

Szóval, ha van baba, akkor még semmit nem érezhetsz. (Vannak, akik menses alatt esnek teherbe, ez nem lehet kizáró tényező, de ez egyébként elég ritka...)

2013. jún. 11. 22:51
 2/3 cerelmem válasza:
szia szedsz fogamzás gátlot vagy ???? mert akkor nem biztos h rendesen be ált a ciklusod nekem is volt ilyen de minden rendben volt ez természetes ha szedsz gyogyszert ha nem akkor meny el orvoshoz
2013. jún. 23. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:
szia.a múlt hónapban nekem is így volt.eddig rendesen megjött napra pontosan és mindig 5 napig tartott.a múlt hónapban ugyan így volt nekem is ahogy leírtad.nálunk nem volt baba.most ebbe a hónapba meg megint nem stimmel valami mert 15.én megjött és tegnap is és ma is barnáztam.nem hiszem hogy terhes lennél de azért majd csinálhatsz egy tesztet.ha az vagy már kimutatja.amúgy szeretnél babát?
2013. jún. 23. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!