Lassan két év sikertelen próbálkozás után végre inszeminációval sikerült teherbe esnem, de a nem indult meg a szívhang és sajnos elvetéltem. Annyira el vagyok keseredve és reménytelennek látom a helyzetet, hogy sokszor sírógörcsöt kapok, sehol nem érzem jól magam, semmiben nem lelem örömöm. A férjemet is sokszor kiakasztom a viselkedésemmel és nagyon félek attól is, hogy vele is megromlik a kapcsolatom, pedig imádjuk egymást. Tudom, hogy erősnek kell(ene)lenni és nem adni föl és csak pozitívan gondolkodni, de ISZONYÚAN NEHÉZ!!!
2009. okt. 9. 20:37
1/6 anonim válasza:
Kérj segítséget, pszichológustól. Elmehettek párterápiára is, az volna a legjobb. És ne szégyelld magad ezért. Egyébként, a legjobb dolgok akkor történnek meg veled, amikor már nem akarod. Ha rágörcsölsz a gyerekre, egyre távolabb kerülhetsz tőle. Tudom, hogy nehéz, de próbálj meg őszintén, szívből NEM AKARNI gyereket. Ne ettől tedd függővé az életedet, ne tegyél fel mindent egy lapra. Kívánom, hogy mihamarabb jobban légy.
2009. okt. 9. 20:56
2/6 anonim válasza:
Nem kell egyedül megoldanod ezt! Kérj segítséget! Keress egy pszichológust! Sokan vannak, akiknek a teherbeesés is lelki segítővel válik elérhetővé, nem a test orvoslásával. De mindenképp megnyugtat, és legalább a férjed nem veszted el. Veszteséget éltél meg, fel kell dolgoznod. Szakemberrel gyorsabb lesz.
2009. okt. 9. 20:56
3/6 anonim válasza:
Tudom. És tudom, hogy én is így élném meg -sajnos.
Én hiszem, hogy ezt egyedül nem lehet feldolgozni ép ésszel, és kérnék szaksegítséget.
Nekem más problémám volt, de egy jó pszichológus csodákat tett velem -bogyók nélkül!!!
Azóta boldog vagyok, és 2 gyermekes anya, pedig 10 éve hallgattam a dokiktól, hogy nem lehet gyerekem....
Ha Pécs közeli vagy, ott tudok ajánlani egy jó természetgyógyászt, hiszem, hogy az én babám létrejöttében is "benne volt a keze":-)
2009. okt. 9. 21:14
4/6 anonim válasza:
Szia, sajnos ismerem az érzést, pont ugyanilyen állapotban kerestem meg egy kineziológust, aki segített pozitív irányba terelni a gondolataimat, így az életemet is.
Nekünk 5 év jutott a kínlódásból, több sikertelen lombik stb, végül egy természetgyógyász segítségével természetes úton lett babánk, pedig papírom van róla, hogy csak mesterséges úton lehetne!
Szívesen megadom az elérhetőségüket privátban, hidd el, segíteni fognak Neked is!
2009. okt. 9. 21:34
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és nagyon szívesen fogadok minden segítséget Tőletek!
2009. okt. 9. 21:48
6/6 anonim válasza:
Annyira sajnálom ami veled történt. Én három babát vesztettem el, 2-2-3 év próbálkozások után..egyszerűen a poklok poklát jártam meg. Nem tudom mikor történt ez veled, de tudom, amint kicsit kimentek a terhességi hormonok a szervezetemből, tudtam másra koncentrálni és kicsit túl lépni. Nem egyszerű.. én is féltem, hogy rámegy a kapcsolatunk annyira elviselhetetlen voltam. Beszéld ki magadból barátnőknek, keress profi segítséget és koncentrálj a jövőre, legyen terved, hogy a következő próbálkozás hogyan lesz, ki fog segíteni. Én beleástam magam abba, hogy állandóan okokat, megoldást kerestem, főleg az interneten, könyvekben, barátoktól. Így szépen lassan visszaálltam normálba, de idő volt. Ez sajnos egy hatalmas seb és sokáig tart amire nem fáj, de begyógyulni sosem fog teljesen! Remélem mihamarabb könnyebb lesz!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!