Hogyan dolgozzam fel a babám elvesztését?
Szia!
Én is ezt ajánlom.
www.angyalokszulei.hu
Én születés után egy hónappal veszítettem el a kisfiam!
Itt számtalan hasonló történetet találsz,NEM VAGY EGYEDÜL!Nekem az oldal sokat segített és már újra babán dolgozunk.Sokaknak azóta egészséges babája született.
Az iwiwen is van Angyalokszülei klub.Itt van topik a következő baba fogadásáról is.Hasznos tapasztalat csere.
Szeretettel várunk:Mariann
én is amondó vagyok hogy amikortol lehet akkor proba a következöt. sajnos sok növel megtörténik ez.
a barátnömnek két babája ment el aztán jött a kisfia aki gyönyörü és most nem rég megint egy, de ebböl már szinte viccet csinált mert az a helyzet hogy 3 hónaposan leválnak neki így ez valahol egy betegség.
volt egy osztálytársam (külföldön nyelvsuli)ahol az egyik lány 6 hónapos terhes volt és elött e 3 hónaposan elment a baáj azt mondta viccesen" az emberek már hülyének néznek hogy 1 éve terhes vagyok" szóval neki segített az új baba felejteni.
Szia!
Én nem vagyok ilyen helyzetben. Van egy kilenc hónapos kislányom. Majdnem elvesztettem a terhesség korai szakaszában, de végül megoldódott minden. Már akkor teljesen összetörtem lelkileg. Édesanyám három hetesen vesztette el a már megszületett kisbabáját 33 éve és még a mai napig siratja. Szerintem egy ilyen megrázkódtatáson soha nem teszi túl magát az ember, legalábbis anyukám példáját látva.
Sok sikert a leendő kisbabátokhoz. Mint anyuka annyira sajnálom ami veled történt. Részvétem!
Szia Anita!
Velem 5 hete ugyanez történt, ami veled, de én 32 hetes voltam a kisfiammal.az orvosok azt állapították meg, hogy egészséges lett volna, de a lepény nem tudni miért leállt és nem látta el a babám:( ez már a harmadik babám volt akit elveszítettem, 9 éve 24 hétre, másfél éve 12 hétre, és most megint..., van két gyermekem, de őt már régóta nagyon vártuk alig várom, hogy leteljen a 6 hónap, és újra próbálkozhassunk,ezt nem lehet elviselni máshogy, csak ha a kezemben tarthatom a kisbabám...És ezt a szőrnyű fájdalmat csak az tudja enyhíteni. Soha nem fogom elfelejteni egyik babámat sem...Sok kítartást és mielöbbi babát kívánok:Erika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!