Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet a baj a vesémmel,...

Mi lehet a baj a vesémmel, vagy a hugyhólyagommal, vagy a baba nyom ennyire?

Figyelt kérdés

Múlt héten egyik reggel elkezdett csipni és égetni, amikor pisiltem, szinte ki sem jöttem a wc-ből, szörnű volt. Voltam vizeletvizsgálaton, ami nem mutatott baktériumot, csak gyulladást. Kaptam gyulladáscsökkentőt, vizhajtót. Tegnapi vizeletem már jó volt, bár a pisiléssel még mindig gond volt. Ritkábban kellett mennem, de még mindig csipett, főleg a végén. Ma reggelre újra előjött az erős vizelési inger, égető, csipő érzéssel az alhasamban és ott lenn is.

hiába ittam meg már eddig kb 1,5 l vizet és beszedtem minden gyógyszeremet (abba sem hagytam szedni), nem javúl.

Mi lehet a gond? nem szaladhatok minden nap orvoshoz, főleg hogy dolgozok is, de már kivagyok.

Létezik, hogy a baba csinálja?

18 hkm

2013. jún. 11. 10:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha csíp, és fáj a pisilés, akkor még mindig be lehet gyulladva, fel lehetsz fázva. Vissza kell menni az orvoshoz, ki kell kezelni, mert a babának is baja lehet!

Ezt nem a baba csinálja

2013. jún. 11. 11:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Pont azért nem értem, hogy most mi van, mert tegnap adtam le vizeletet és tökéletes volt, pedig teljesen nem múlt el igy sem a csipő érzés.

Mintha most picit enyhűlt volna a pisilési inger, de mikor pisilek, az csip.

Mindent ugyan ugy szedek, abba sem hagytam, nem áztam meg, nem álltam mezitláb (zokniban alszok is).

És miért nem múlik el teljesen? Főleg, hogy az eredményeim jók.

Nem értem!!! :(

2013. jún. 11. 11:53
 3/5 anonim ***** válasza:
erre a problemara van 1 tokeletes megoldas:langyos kamilla teaval itass fel 1 nagyobb darab cikkcakk vattat es tedd a bugyidba,ugymond borogatas celjabol,minden pisileskor csereld.celszeru tisztasagit is hasznalni mert maskepp atazik a nacid.remelem hogy segiteni fog!nekem bevallt
2013. jún. 11. 14:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Érdekes dolog, még nem hallottam ilyesmiről, de kipróbálom.

Milyen hatással van? Hányszor ismételjem?

2013. jún. 11. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
gyulladas csokkento,fajdalom csillapito,es a borirritaciot is csokkenti,emelett szepiti es fiatalitja a bort.nekem par ora alatt teljesen megszunt a csipo erzes,de minden esetre 24 oran at alkalmaztam.majd irj hogy neked segitett e.
2013. jún. 11. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!