Felfáztam, vagy a baba nyom iszonyatosan?
33 hetes vagyok.
Kb. 2 órája kezdődött hirtelen ez az érzés, mintha felfáztam volna, 10-20 perc alatt rettentő kellemetlen lett, azóta is tart.
Nem csíp, ha pisilek, de wc-zés után is olyan, mintha borzalmasan kellene pisilnem, vagy nagyon felfáztam volna, ráadásul az egész nemiszervem körül, a szeméremcsontom fáj.
Próbáltam lefeküdni, de vízszintesen sem enyhült, semmilyen pózban nem jó.
A baba fordulhat úgy, hogy ilyen tüneteket produkál, vagy felfázhattam?
Bár fura, hogy ilyen hirtelen jelentkeztek a tünetek, már sírhatnékom van, annyira kellemetlen, sehogy sem jó, ráadásul a közérzetem is rossz azóta.
Mi lehet ez?
Hű, azért nagyon remélem, hogy 33 hetesen még nem ékelődött be a feje, korai lenne még szülni.
Amúgy igen, fejfekvéses már a 24 héttől, most hétfőn nézték legutóbb UH-on, akkor is az volt.
Folyadékot rengeteget iszom, ma már 2 liternél járok.
Lehet, hogy mégiscsak a baba, mert néha érzem, hogy valamimbe belerúg és akkor még rosszabb.
Amúgy most már olyan érzés, mint amikor menstruációkor fájdult meg lent a szeméremcsont és környéke+hozzá a teli hólyag érzés, ami persze nem igaz.
Akkor elképzelhető, hogy a baba okozza ezeket?
Remélem nem lesz semmi baj, mert orvosom nincs, védőnőhöz meg csak kedden megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!