Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felfáztam, vagy a baba nyom...

Felfáztam, vagy a baba nyom iszonyatosan?

Figyelt kérdés

33 hetes vagyok.

Kb. 2 órája kezdődött hirtelen ez az érzés, mintha felfáztam volna, 10-20 perc alatt rettentő kellemetlen lett, azóta is tart.

Nem csíp, ha pisilek, de wc-zés után is olyan, mintha borzalmasan kellene pisilnem, vagy nagyon felfáztam volna, ráadásul az egész nemiszervem körül, a szeméremcsontom fáj.

Próbáltam lefeküdni, de vízszintesen sem enyhült, semmilyen pózban nem jó.

A baba fordulhat úgy, hogy ilyen tüneteket produkál, vagy felfázhattam?

Bár fura, hogy ilyen hirtelen jelentkeztek a tünetek, már sírhatnékom van, annyira kellemetlen, sehogy sem jó, ráadásul a közérzetem is rossz azóta.

Mi lehet ez?

2012. okt. 11. 12:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Amúgy a baba is mozog azóta, mégsem enyhült a kellemetlen érzés, sőt!
2012. okt. 11. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
lehet beékelődött a feje és nyomja a hugyhólyagod
2012. okt. 11. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, nekem kb 3 napig volt így 27 hetesen. Szörnyű volt, ráadásul én görcsöltem is. Beszéltem a dokimmal és azt mondta hogy tuti a baba, ekkor már fejvégű volt. ( Nem tudom hogy a feje nyomta-e) Könnyű szülést.
2012. okt. 11. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Ittál elég folyadékot? nekem amiatt volt hasonló érzés...
2012. okt. 11. 12:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Hű, azért nagyon remélem, hogy 33 hetesen még nem ékelődött be a feje, korai lenne még szülni.

Amúgy igen, fejfekvéses már a 24 héttől, most hétfőn nézték legutóbb UH-on, akkor is az volt.

Folyadékot rengeteget iszom, ma már 2 liternél járok.

Lehet, hogy mégiscsak a baba, mert néha érzem, hogy valamimbe belerúg és akkor még rosszabb.

Amúgy most már olyan érzés, mint amikor menstruációkor fájdult meg lent a szeméremcsont és környéke+hozzá a teli hólyag érzés, ami persze nem igaz.

Akkor elképzelhető, hogy a baba okozza ezeket?

Remélem nem lesz semmi baj, mert orvosom nincs, védőnőhöz meg csak kedden megyek.

2012. okt. 11. 13:20
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem a baba lesz az, ne aggódj :)
2012. okt. 11. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a baba okozza, ha előbb leszáll még nem jelenti azt hogy meg is akar születni! Kitartás!
2012. okt. 11. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!