Ez a jósló vagy a baba nyom egy ideget?
Figyelt kérdés
Ma voltam a védőnőnél és ő kérdezte hogy vannak-e jóslóim. Hát nagy vidáman mondtam neki hogy nincsenek. Erre, ahogy hazajöttem, minden bajom lett. Néha úgy begörcsöl a hátamnál a csipőm hogy meg kell állnom. És a hasamba is belenyilal valami. Ez lenne a jósló?
38 hkm
2012. júl. 30. 16:13
2/4 A kérdező kommentje:
De az normális hogy minden alkalommal amikor sétálok? Ha ülök nincs semmi baj, de amint felállok és elindulok valamerre, rá 2 percre meg is kell állnom. Borzasztóan fáj. Ezért gondolom hogy valami ideget nyom.
2012. júl. 30. 16:36
3/4 anonim válasza:
én igy jártam a 38.ik héten. majd kórház lett a vége. az nst nem mutatott fájásokat de majd el ájultam. ahogy rám tették a gépet a derekamat huzta fel. 2 hétig voltam bent nem engedtek haza. már jártam a doki után csináljon valamit annyira fájt és az volt a legrosszabb hogy feküdni sem tudtam. állandoan magzatvizet néztek és a derékfájástol nem éreztem a hasam. a vége az lett hogy 5 perces fájásokbol fél ora alatt három percesek lettek, a lábam huztam szo szerint mert járni nem birtam. kaptam fájdalomcsillapitot megvizsgált a doki, a baba ráfeküdt egy idegszálra. 70 perc alatt megszültem,kaptam injekciot hogy minél hamarabb jöjjön ki a baba mert ugye feküdni nem tudtam ott sem. ha még nem vagy kórházba feküdj le. ha ott vagy szurkolok.majd ird meg mi lett veletek
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm neked is a válaszod, kedves második.
Annyira nem fáj mint ahogy Te leírtad. Nem mászkáltam, csak ültem és feltettem a lábamat. El is múlt utána. De mint írtam, csak akkor fájt amikor mentem. Szóval vagy jósló volt vagy pedig tényleg nyomott valamit a baba. :)
2012. júl. 31. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!