Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nagyon lent van a baba es...

Ha nagyon lent van a baba es nagyon alul nyom a buksijaval, akkor lehet, hogy hamarabb jon?

Figyelt kérdés
nemsoka 36 hetes lesze,2. baba,de amikor elkezd helyezkedni,akkor egesz mintha a huvelyemben,a mehszajamnal ereznem a fajdalmat. Lehet,hogy elobb jon?
2012. dec. 2. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom sajnos. En37et toltom csutortokon! De remelem ra hetre megszuletik!!;) nahyon varom mar;) amugy ugyan azt erzem mint te!
2012. dec. 2. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
4 napja hordom túl a fiamat.Szinte a szeméremcsontomat veregeti a fejével!!Úgy hogy sajnálom lányok, de szerintem nem!!! :( Pedig én is azt hittem...
2012. dec. 2. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
NEm... A lánym feje a 31. héten illeszkedett be, a 4Duh-n már alig látszott emiatt vmi, 39+5 naposan született.
2012. dec. 2. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Előbb jött -e, mert nagyon lent volt? Nagyon lent volt mindhárom babám.

1. nem, 40. héten indították

2. igen, 37. héten spontán 3 ujjnyira nyitotta a méhszájamat

3. baba: nem, még a mostani hidegfront sem bújtatta elő.:(

Mindhárom nagy baba (4kg )

2012. dec. 2. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!